Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Formula 1: Νικητής ο Πέρεζ στο Μονακό

Σε ένα επεισοδιακό γκραν πρι του Μονακό, αφού άργησε να ξεκινήσει λόγω της δυνατής βροχής και στη συνέχεια διακόπηκε λόγω του ατυχήματος του...



Σε ένα επεισοδιακό γκραν πρι του Μονακό, αφού άργησε να ξεκινήσει λόγω της δυνατής βροχής και στη συνέχεια διακόπηκε λόγω του ατυχήματος του Μικ Σουμάχερ, η Red Bull πανηγύρισε την 4η συνεχόμενη νίκη της, με τον Σέρχιο Πέρεζ να τερματίζει πρώτος και τον Σαρλ Λεκλέρ που ήταν στην pole position να παίρνει την 4η θέση λόγω της λανθασμένης στρατηγικής της Ferrari.
Ο αγώνας άρχισε με τους οδηγούς να διατηρούν τις θέσεις που είχαν πάρει στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου και με τον Λεκλέρ να επιχειρεί να ανοίξει τη διαφορά από τους υπόλοιπους. Με το πέρασμα του κάθε γύρου, όμως, η πίστα στέγνωνε και οι οδηγοί θα έπρεπε να μπουν στα pit για να αλλάξουν ξανά ελαστικά. Και εκεί ήταν που κρίθηκε το γκραν πρι…
Η Ferrari κάλεσε και τους δύο οδηγούς, Λεκλέρ και Σάινθ, για αλλαγή ελαστικών στον ίδιο γύρο, με τον πρώτο να γίνεται έξαλλος αφού είχε κάνει pit stop μόλις λίγους γύρους πριν. Γεγονός που του στοίχισε, αφού μετά και την είσοδο των Red Bull για αλλαγη ελαστικών, είχε πέσει στην 4η θέση. Στην 1η ήταν ο Πέρεζ, στη 2η ο Σάινθ και στην 3η ο Φερστάπεν, με αυτή την 4άδα να μην αλλάζει μέχρι και το τέλος.
Ένα τέλος που ουσιαστικά ήταν προδιαγεγραμμένο μετά το ατύχημα του Σουμάχερ, αφού υπήρξε νέα διακοπή και όταν ο αγώνας άρχισε ξανά ο διαθέσιμος χρόνος που προβλέπουν οι κανονισμοί είχε αρχίσει να πιέζει, με τον Πέρεζ να αντέχει στην επίθεση του Σάινθ και να παίρνει τη νίκη.
Τα αποτελέσματα στο γκραν πρι του Μονακό.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.