HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Champions League: Η «βασίλισσα» στον θρόνο της

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τιμπό Κουρτουά η Ρεάλ πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου τον 14ο τρόπαιο της ιστορίας της στην κορυφαία διασυλλογικ...



Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τιμπό Κουρτουά η Ρεάλ πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου τον 14ο τρόπαιο της ιστορίας της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League, που διεξήχθη στο «Σταντ Ντε Φρανς».
Σε έναν τελικό, που άρχισε με καθυστέρηση 36 λεπτών και στον οποίο κυριάρχησαν οι Άγγλοι, οι Ισπανοί κατάφεραν να στεφθούν πρωταθλητές Ευρώπης, μετά από τέσσερα χρόνια, χάρη στις εκπληκτικές επεμβάσεις του Βέλγου γκολκίπερ και το γκολ του Βινίσιους στο 59΄.
Οι Άγγλοι, είχαν δοκάρι στο 21ο λεπτό με τον Μανέ. Στον πάγκο έμεινε ο Κώστας Τσιμίκας σε όλη τη διάρκεια του ματς.
Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-1
Γκολ: 59' Βινίσιους (Ρεάλ)
Κίτρινες: Φαμπίνιο (Λίβερπουλ)
Δοκάρια: 21' Μανέ (Λίβερπουλ)
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο (77’ Φιρμίνο), Χέντερσον (77’ Κεϊτά), Σαλάχ, Ντίαζ (65’ Ζότα), Μανέ.
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς (90’ Θεμπάγιος), Βαλβέρδε (86’ λ. τρ. Καμαβινγκά), Βινίσιους (90+4' Ροντρίγο), Μπενζεμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.