HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μανώλης Σφακιανάκης και Ασφαλής χρήση του διαδικτύου σε Καλάβρυτα και Κλειτορία

Το "Διενθές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI Institute)" με ιδρυτή και Πρόεδρο τον κο Μανώλη Σφακιανάκη Αντιστράτηγο α.ε τη...



Το "Διενθές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI Institute)" με ιδρυτή και Πρόεδρο τον κο Μανώλη Σφακιανάκη Αντιστράτηγο α.ε της ΕΛ.ΑΣ και Γενική Διευθύντρια τη συνεργάτιδα του κα Καλλιόπη Ιωάννου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη και σε συνεργασία με τη Eurolife FFH, στα πλαίσια των καινοτόμων δράσεών τους, διοργανώνουν ψηφιακές ακαδημίες Travel Edition, με σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των κατοίκων κάθε περιοχής της χώρας μας γύρω από τα οφέλη της χρήσης του Διαδικτύου, καθώς και συμβουλές Cyber Security. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την πραγματοποίηση διαδραστικών εργαστηρίων, ανοικτών συζητήσεων και  workshop από τους εκπαιδευτές  CSI Institute.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των επόμενων ημερίδων είναι η Δευτέρα 30 Μάϊου και ώρα 18:30 στο ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ  και η Τρίτη 31 Μάϊου και ώρα 11:00 στο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ.

Οι ημερίδες απευθύνονται σε μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, σε γονείς, εκπαιδευτικούς, καθώς και σε οποιονδήποτε πολίτη επιθυμεί.

Είσοδος Ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.