Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αποκαλύφθηκε το δάπεδο του Μητροπολιτικού Ναού Καλαβρύτων - Ζωντανό Μνημείο του Ολοκαυτώματος

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των εργασιών (αποξήλωση του πλαστικού δαπέδου) στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων για την ...



Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των εργασιών (αποξήλωση του πλαστικού δαπέδου) στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων για την ανάδειξη του δαπέδου του Ιερού Ναού με τα εμφανή σημάδια από την καταστροφή που υπέστη την 13η Δεκεμβρίου 1943 ημέρα όπου οι Γερμανοί κατακτητές διέπραξαν το στυγερό έγκλημα με την εκτέλεση όλου του αντρικού πληθυσμού των Καλαβρύτων και την πυρπόληση της πόλης. Ο Ιερός Ναός κάηκε και το καλαίσθητο δάπεδο που εμφανίσθηκε, αποκαλύπτει και τααποκαλύφθηκε τα σημάδια της καταστροφής και πλέον θα αποτελεί με τις κατάλληλες εργασίες μνημείο της ολέθριας εκείνης ημέρας.
Οι εργασίες εκτελούνται με την προσφορά του μεγάλου ευεργέτη Αθανασίου Μαρτίνου με τις ευλογίες του Μητροπολίτης μας κ.κ.Ιερωνύμου και τις άοκνες προσπάθειες του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και των εφημερίων.
περισσότερα στην εφημερίδα "Ωρα των Καλαβρύτων" που θα κυκλοφορήσει




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.