HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημ...



Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δέκα επτά μηνών για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτη με υπολογιστή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη με υπολογιστή, σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος απέκτησε παράνομη πρόσβαση σε εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 14.500 ευρώ, με μεταφορά αυτού σε τράπεζα του εξωτερικού.

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι σε Αιγιαλεία και Δυτική Αχαΐα
Συνελήφθησαν επτά άτομα και σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δύο ακόμη ατόμων
Από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, με τη συνδρομή του ΔΕΔΔΗΕ συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στη Ροδοδάφνη Αιγιαλείας, δύο ημεδαποί και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ακόμη δύο ημεδαπών ανδρών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας. Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες των κατηγορουμένων, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα χωρίς να καταγράφεται η καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια. Στην ίδια περιοχή συνελήφθη και ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι δεν είχε προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στη Δυτική Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις αλλοδαποί, διότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.