HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου - Μέλημά μας η στήριξη της υπαίθρου

Τα Καλάβρυτα επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 26 Μαΐου 2022, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαος Παπαευσταθίου συνοδευόμενος από την διευθύντρια του ΕΚ...



Τα Καλάβρυτα επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 26 Μαΐου 2022, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαος Παπαευσταθίου συνοδευόμενος από την διευθύντρια του ΕΚΑΒ Πάτρας -Αγγελική Κανελλακοπούλου, τον Αναπληρωτή Διευθυντή Οικονομικών του ΕΚΑΒ Πάτρας κ. Σπύρο Θεοχάρη και στελέχη του ΕΚΑΒ.
Πρώτος σταθμός του κου Παπαευσταθίου, το ΕΚΑΒ Καλαβρύτων, όπου τον υποδέχθηκε ο υπεύθυνος του τομέα κος Παναγιώτης Χαμακιώτης. Ο κος Παπαευσταθίου ενημερώθηκε για τα προβλήματα του κλάδου που αφορούν την ορεινή μας και μεγάλης έκτασης περιοχή και τρόπους επίλυσης τους. Μετά την εποικοδομητική συνομιλία με το προσωπικό του ΕΚΑΒ και την έκφραση της αμέριστης συμπαράστασης του, καθώς και τα συγχαρητήρια για το έργο που επιτελεί το ΕΚΑΒ Καλαβρύτων, δήλωσε οτι στόχος του είναι να στελεχώσει και να εξοπλίσει δυσπρόσιτες περιοχές όπως των Καλαβρύτων, ωστε να ενδυναμώσει τις προσπάθειες του αξιόμαχου προσωπικού του ΕΚΑΒ που υπηρετεί με αυταπάρνηση μέσα σε δύσκολες συνθήκες.
Ακολούθησε επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων όπου είχε συνάντηση με την Διοικήτρια κα Ιωάννα Σφυρή και τον Διευθυντή κος Λεωνίδα Βασιλόπουλο. Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος με σκοπό την καλύτερη συνεργασία των φορέων και αναφέρθηκε με θερμά λόγια στο έργο που επιτελεί το Νοσοκομείο Καλαβρύτων και την άψογη συνεργασία του με το ΕΚΑΒ.
Η επίσκεψη του κ. Παπαευσταθίου στα Καλάβρυτα ολοκληρώθηκε με εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης όπου είχε συνάντηση με τους Αντιδημάρχους των Καλαβρύτων λόγω απουσίας του Δημάρχου κου Παπαδόπουλου.
Ο κος Παπαευσταθίου αναχώρησε από τα Καλάβρυτα, αλλά αυτό που έμεινε, είναι η δέσμευσή του, οτι η η διοίκηση του ΕΚΑΒ θα στηρίξει υλικοτεχνικά αλλά και με έμψυχο δυναμικό την περιοχή μας ώστε οι άνθρωποι της επαρχίας μας να νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια και την φροντίδα που αξίζουν.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.