HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η δημοτική αρχή της Πάτρας τίμησε την Εργατική Πρωτομαγιά

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτικοί και διαμερισ...



Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι και Πρόεδροι Οργανισμών, τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά, παραβρέθηκαν στην μεγάλη συγκέντρωση και συμμετείχαν στην πορεία που πραγματοποιήθηκε από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, σήμερα το πρωί.
Η Δημοτική Αρχή ήταν για μια ακόμα φορά, μαζί με την εργατική τάξη της πόλης μας και τα συνδικάτα τους, για να τιμήσει την Εργατική Πρωτομαγιά, ημέρα σύμβολο για την εργατική τάξη και τους αγώνες της.
Εκτός όμως από ημέρα μνήμης και τιμής στην εργατική τάξη, η Εργατική Πρωτομαγιά είναι μέρα αγώνα και νέων στόχων, αφού όλο και πιο πολύ σήμερα, ο καπιταλισμός είναι ο μεγάλος ένοχος για όλα τα εγκλήματα σε βάρος των λαών.
Η διέξοδος βρίσκεται μόνο στο δρόμο του αγώνα για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών, την ειρήνη και την πρόοδο της ανθρωπότητας.
Η πορεία κατέληξε στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων όπου και κατατέθηκαν στεφάνια στο Μνημείο των απαγχονισμένων αγωνιστών της Αντίστασης, από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής και τους ντόπιους συνεργάτες τους, στις 9 Μαΐου 1944.
Εκ μέρους του Δημάρχου Πατρέων, το στεφάνι κατέθεσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Μελάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.