HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Γνωρίστε την ρομποτική

Η ρομποτική έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και φυσικά στην εκπαίδευση των παιδιών. Τα Καλάβρυτα έχουν το προνόμιο να λειτουργεί το Εκπαι...



Η ρομποτική έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και φυσικά στην εκπαίδευση των παιδιών. Τα Καλάβρυτα έχουν το προνόμιο να λειτουργεί το Εκπαιδευτικό Κέντρο "Stem + Arts" σε συνεργασία με το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ε. Ρεστέμη - Ν. Αθανασοπούλου, το οποίο με την εξαιρετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μαθαίνει και εκπαιδεύει μικρούς και μεγάλους στις νέες τεχνολογίες. Μας έμαθε να κατασκευάζουμε ρομπότ, να πιλοτάρουμε drones, να οδηγήσουμε αυτοκίνητα αλλά και διαστημόπλοια με VR και πολλά άλλα. 

Σε μια ακόμα δράση του το "Stem + Arts" Καλαβρύτων και το το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ε. Ρεστέμη - Ν. Αθανασοπούλου, μας καλούν την Κυριακή 5 Ιουνίου από 11:00 έως 14:00 στο "Πέτρινο" της πλατείας Πετμεζαίων, να γνωρίσουμε την ρομποτική και τις νέες τεχνολογίες.

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο "STEM+ARTS" δημιουργήθηκε για να συνεισφέρει στην προσπάθεια των γονιών που θέλουν να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά τους. Η επιστημονική ομάδα του "STEM+ARTS" έχοντας μελετήσει τα προγράμματα των εγκυρότερων πανεπιστημίων του κόσμου (MIT, CMU, Tufts), αναπτύσσει και πραγματοποιεί στην ελληνική πραγματικότητα αντίστοιχα προγράμματα, τα οποία εκπονούνται από έμπειρους εκπαιδευτικούς. Έτσι προσφέρουν στους μαθητές, ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στον εκπαιδευτικό τομέα, προκειμένου τα παιδιά να αποκτήσουν όλα εκείνα τα εφόδια τα οποία τους είναι απαραίτητα για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «STEM+ARTS» επικεντρώνεται αφ΄ενός στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνώσεων στην Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά και αφ΄ετέρου στην ανάπτυξη της προσωπικότητας και του χαρακτήρα. Έτσι προσφέρετε στους μαθητές  οι απαραίτητες δεξιότητες ώστε να γίνουν πετυχημένοι και ευτυχισμένοι πολίτες του 21ου αιώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.