Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τελευταία φετινή παράσταση για την Α.Ε.Καλαβρύτων - Σήμερα χειροκροτάμε την μεγάλη ομάδα των Καλαβρύτων

Τελευταία αγωνιστική για το Πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας και των play-out και τα Καλάβρυτα υποδέχονται τον Ίκαρο Πετρωτού στο ...



Τελευταία αγωνιστική για το Πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας και των play-out και τα Καλάβρυτα υποδέχονται τον Ίκαρο Πετρωτού στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων.
Η ομάδα των Καλαβρύτων ρίχνουν την αυλαία σε ένα Πρωτάθλημα που πάλεψαν, στάθηκαν ανταγωνιστικά σε όλα τα παιχνίδια του Πρωταθλήματος και στις λεπτομέρειες δεν κατάφεραν να κρατηθούν στην κατηγορία.
Σήμερα στις 5:30μμ στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων χειροκροτάμε τα δικά μας παιδιά που παρ όλη την απειρία των περισσοτέρων στην μεγάλη κατηγορία, στάθηκαν ισάξια απέναντι στις μεγάλες ομάδες τις Αχαΐας αντιμετωπίζοντας ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις στις εθνικές κατηγορίες και έδειξαν οτι ανήκουν στην μεγάλη κατηγορία γι αυτο έδωσαν υπόσχεση επιστροφής.
Η επιλογή της διοίκησης της Α.Ε.Καλαβρύτων να αγωνιστεί με δικά της παιδιά, παιδιά που η πλειοψηφία προέρχεται από τις Ακαδημίες της ομάδας και παιδιά δικά μας από την Αιγιάλεια την καθιστά από τις ελάχιστες ομάδες που το ρόστερ για το επόμενο Πρωτάθλημα είναι ήδη γεμάτο. 
Σήμερα χειροκροτάμε: Παπαδημητρόπουλο, Λέση, Παπαδόπουλο, Κουτρουμάνη, Παπαγεωργίου, Τσαβαλά Στ, Τσαβαλά, Αλεξόπουλο, Μητρόπουλο, Βλάχο, Γ. Αντύπα, Σκιαδά, Ασπρούκο, Ρετζίνο, Αντριάνο, Φλογερά, Γκλαβά, Φεφέ Κ., Φεφέ Χ. Βραχλιώτη, Θεοδούλη, Θεοτοκάτο, Βάκρινο, Καραστάθη, Παπαβραμόπουλο, Δαφαλιά Αχ. αλλά και τους προπονητές Κωστή Βλάχο, Νίκο Παπαχριστόπουλο, Αλέξη Χουλιάρα και όλους όσους βρίσκονται δίπλα στην ομάδα. 
5:30μμ στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.