HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα... θηρία έκαναν απόβαση στα Καλάβρυτα - Εκκίνηση για το «3ο MEGA FOUR 4x4» (ΦΩΤΟ)

  Εντυπωσιακή πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή 13 Μαΐου, στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων για το «3ο MEGA FOUR 4x4 Πάτρας» με τα θηριώδη οχήμα...

 

Εντυπωσιακή πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή 13 Μαΐου, στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων για το «3ο MEGA FOUR 4x4 Πάτρας» με τα θηριώδη οχήματα να είναι σε παράταξη και ελκύουν τα βλέμματα.
Μετά τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο, οι μηχανές πήραν μπροστά και δόθηκε η πανηγυρική εκκίνηση από τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κο Παπαδόπουλο και ακολουθούν το Σάββατο 14/5 και την Κυριακή 15/5 στην περιοχή της Βλασίας οι εντυπωσιακές ειδικές διαδρομές.

Ο Δήμαρχος κος Παπαδόπουλος αφού συνεχάρη του διοργανωτές, ευχήθηκε να πραγματοποιηθεί ένας καλός αγώνας χωρίς απρόοπτα, ενώ τόνισε οτι και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει έδρα τα Καλάβρυτα αφού, προσφέρει μοναδικές διαδρομές, ξεχωριστή φιλοξενία και την διαρκή στήριξη της δημοτικής αρχής. 
Αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στον Υφυπουργό Αθλητισμού κο Αυγενάκη που όπως τόνισε, είναι δίπλα στο σύνολο της αθλητικής οικογένειας και την τοπική αυτοδιοίκηση για το παρόν και το μέλλον του εθνικού και τοπικού αθλητισμού και από τους ελάχιστους διαχρονικά που στηρίζουν έμπρακτα και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν τέτοιες προσπάθειες όπως, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αλλά και τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Ευθύμιο Τζόβολο.
Ο αγώνας που είναι ενταγμένος στο Πανελλήνιο Κύπελλο, διοργανώθηκε από την Λέσχη 4×4 Πάτρας Skarta Ekato μετά την απαραίτητη έγκριση της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος), της Επιτροπής 4×4 της ΕΠΑ και Συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος
Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 στην μαγευτική και καταπράσινη κοινότητα της Βλασίας, με 4 Ειδικές Διαδρομές που έχει σχεδιάσει η Οργανωτική Επιτροπή για την Ομάδα WT και άλλες τόσες για την Ομάδα ENTRY.
Όπως πάντα η Λέσχη 4x4 Πάτρας, θέτει τον οργανωτικό πήχη πολύ ψηλά, με τα δεδομένα να καταγράφουν την αυξητική πορεία του θεσμού. 















 
{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.