Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρατηριούχοι: Η βενζίνη δεν θα πέσει κάτω από 2 ευρώ

Καθιερώνεται η τιμή της βενζίνης στα 2 ευρώ σύμφωνα με τον πρώην Πρόεδρο των πρατηριούχων Αχαΐας κ. Σπύρο Μαυροειδή. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ...



Καθιερώνεται η τιμή της βενζίνης στα 2 ευρώ σύμφωνα με τον πρώην Πρόεδρο των πρατηριούχων Αχαΐας κ. Σπύρο Μαυροειδή.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Μαυροειδής στον Max Fm και στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου “Πράσινο, κόκκινο σε γαλάζιο φόντο” τις επόμενες ημέρες αναμένεται μια μικρή πτώση στη τιμή της αμόλυβδής ωστόσο δεν θα πέσει κάτω από τα 2 ευρώ αφού θα πρέπει οι οδηγοί πλέον να συνηθίζουν αυτές τις τιμές.
Η τιμή πανελλαδικά
Με βάση τα στοιχεία από το Παρατηρητήριο Τιμών του υπουργείου Ανάπτυξης, η μέση τιμή στην βενζίνη βρίσκεται (στοιχεία της Κυριακής 8 Μαΐου), στα 2,168 ευρώ ανά λίτρο, κάτι που σημαίνει ότι σε πολλές περιοχές η τιμή βρίσκεται κατά πολύ υψηλότερα.
Η τιμή του Diesel κίνησης σε μέσα επίπεδα διαμορφώνεται στα 1,909 ευρώ ανά λίτρο και αν υπολογιστεί και η επιδότηση του κράτους στην αντλία, ύψους 15 λεπτών ανά λίτρο, τότε η πραγματική μέση τιμή εκτοξεύεται στα 2,059 ευρώ το λίτρο.
Οι υψηλότερες τιμές εντοπίζονται στις Κυκλάδες με την αμόλυβδη σε μέσα επίπεδα να διαμορφώνεται σε 2,349 ευρώ το λίτρο και το Diesel κίνησης σε 2,074 ευρώ ανά λίτρο.
Την ίδια στιγμή η τιμή του Brent έχασε χθες 7,06 δολάρια το βαρέλι και βρέθηκε στα 105,34 δολάρια το βαρέλι. Σε ανοδική τροχιά, έστω και μικρή και η τιμή του ευρώ έναντι του δολαρίου, που αποτελούν έναν από τους δύο παράγοντες που διαμορφώνουν την τιμή στην αντλία.
Η τιμή του φυσικού αερίου χθες βρέθηκε στα 93,9 ευρώ, έχοντας πτώση 7,7%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.