Page Nav

HIDE

Grid

Latest Articles

HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

2hQzL.gif

Breaking News

latest

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων - Tα Θέματα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, στο δημοτικό πέτρινο κτίριο στην κεντρική πλατεία (πλατεία Πετιμεζαίων) των Καλαβρύτων, την 28...Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, στο δημοτικό πέτρινο κτίριο στην κεντρική πλατεία (πλατεία Πετιμεζαίων) των Καλαβρύτων, την 28η του μηνός Απριλίου του έτους 2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00, η οποία θα γίνει με φυσική παρουσία αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους και νοσήσαντες το τελευταίο τρίμηνο, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων και δια τηλεδιάσκεψης για τους ανεμβολίαστους, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Περί ψήφισης του σχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασμού (Α΄ ΦΑΣΗ Επιχειρησιακού Προγράμματος 2021-2023) Δήμου Καλαβρύτων.

2. Περί υποχρεωτικής τροποποίησης του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου οικονομικού έτους 2022.

3. Περί έγκρισης της εισηγητικής έκθεσης A΄ Τριμήνου υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2022.

4. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου, οικονομικού έτους 2022.

5. Περί εκμίσθωσης ακινήτου του Δήμου, διαμερίσματος Ε: 86,20 τ.μ. ισογείου και 20,40 τ.μ. υπογείου, ευρισκομένου επί της οδού Τσακάλωφ αριθ. 19 στην Αθήνα.

6. Περί εκμίσθωσης ακινήτου του Δήμου, διαμερίσματος Ε: 42 τ.μ. ημιυπόγειου, ευρισκομένου επί της οδού Αναγνωστοπούλου αριθ. 49 στην Αθήνα.

7. Περί πραγματοποίησης τιμητικής εκδήλωσης του Δήμου, στις 11 Μαΐου 2022 στο Πολυδύναμο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων, για τους μαθητές της Α΄ Τάξης του Γυμνασίου Δάφνης Καλαβρύτων, σχολικού έτους 2016-2017 για τη δημιουργία και την έκδοση (οπτικοακουστικού υλικού) παραμυθιού .

8. Περί πραγματοποίησης εκδήλωσης του Δήμου, στις 15 Μαΐου 2022 στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας, για τα εγκαίνια έκθεσης της δωρηθείσας στο Δήμο Καλαβρύτων συλλογής του κ. Ιωάννη Επ. Αγαπητού.

9. Περί πραγματοποίησης τιμητικής εκδήλωσης του Δήμου, στις 22 Μαΐου 2022 στην Κοινότητα Πριολίθου, στη μνήμη του Ευέλπιδος Πέτρου Ν. Κωστόπουλου.

10. Περί του 42ου Πανελλήνιου Περάσματος του Φαραγγιού του Βουραϊκού.

11. Περί συνδιοργάνωσης εκδήλωσης με το Δίκτυο Ποιότητας Οινοξένεια, στις 28 & 29 Μαΐου 2022 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων στον Χελμό.

12. Περί του από 20/4/2022 αιτήματος επιχορήγησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερτεζιτών «Ο ΣΤΡΙΦΤΟΜΠΟΛΑΣ» από το Δήμο, για την υλοποίηση προγραμματισμένων πολιτιστικών εκδηλώσεων.

13. Περί έγκρισης επιχορήγησης του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια με την επωνυμία «ΦΛΟΓΑ», ποσού 500,00 € στη μνήμη της εκλιπούσης Παναγιώτας Καλογεροπούλου.

14. Περί ορισμού αντιπροσωπείας και έγκρισης πρωτοκόλλου αδελφοποίησης του Δήμου Καλαβρύτων με το Δήμο ΝΕΜΕΤΣΚΑ της Σλοβενίας.

15. Περί ορισμού του 9ου τακτικού μέλους του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου, Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και ΄Αθλησης Δήμου Καλαβρύτων, σε αντικατάσταση του κ. Κ. Παρασκευόπουλου, λόγω παραιτήσεως.

16. Περί έγκρισης εισόδου – εξόδου γκαράζ σε κοινόχρηστους δημοτικούς δρόμους από το ακίνητο με αριθμό 1329 και από το ακίνητο με αριθμό 1330 ιδιοκτησίας της Π. Μηλιτσόπουλος Α.Ε. στην Κοινότητα Κλειτορίας.

17. Περί της από 15-2-2022 αίτησης κ. Γεωργίου Αναγνωστόπουλου, για ανανέωση της άδειας παραχώρησης χρήσης κοινοχρήστου χώρου, συνολικά 103,5 τ.μ. βόρεια της οδού Εθνικής Αντιστάσεως και επί του πεζοδρομίου της οδού Γ. Κατσικόπουλου (Βελιά) στην Κοινότητα Καλαβρύτων, για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων της επιχείρησής του.

18. Περί της από 21-2-2022 αίτησης κ. Θεόδωρου Σούκα, παραχώρησης χρήσης κοινοχρήστου χώρου 36.τ.μ. βόρεια της οδού Καλλιμάνη στην Κοινότητα Καλαβρύτων, για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων της επιχείρησής του.

19. Περί έγκρισης έκδοσης πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής κατά κ. Παναγιώτη Αντωνόπουλου του Θεοδώρου, για αυθαίρετη επανατοποθέτηση σιδηροπασάλλων και περίφραξης μήκους 69 μ. επί κοινοτικού-δημοτικού- αγροτικού δρόμου, στην Κοινότητα Πετσάκων, Δ.Ε. Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων.

20. Περί παραχώρησης της χρήσης και αξιοποίησης του ξύλινου περιπτέρου επί της οδού Συγγρού και Λοχ. Καποτά, στο Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
Στους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους που αποστέλλεται η Πρόσκληση όπως προβλέπεται, για να λάβουν γνώση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, θα ακολουθήσει έγκαιρη αποστολή της εισήγησης
αυτών και των προτάσεων που καλούνται να ψηφίσουν, καθώς επίσης και e-mail, με οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν για την συμμετοχή τους στην διεξαγωγή της 5ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων στις 28-4-2022, ώρα: 18.00, με φυσική παρουσία και δια τηλεδιάσκεψης, όπως αναφέρεται ανωτέρω.
Οι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι, που δεν έχουν την δυνατότητα συμμετοχής τους στην διεξαγωγή της 5ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων με φυσική παρουσία και δια τηλεδιάσκεψης, μπορούν να αποστείλουν την ψήφο τους για το κάθε θέμα, προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θ. Νασιώτη, με μήνυμα κιν. τηλεφωνίας στον αριθμό 6973030086, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail), στη Διεύθυνση: lakisnasiotis@gmail.com ή prekoytis@1363.syzefxis.gov.gr (γραφείο Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου).
Στους κ. κ. Προέδρους Κοινοτήτων Δήμου Καλαβρύτων που αποστέλλεται η Πρόσκληση όπως προβλέπεται, για να λάβουν γνώση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.