HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Formula 1: Απόλυτη κυριαρχία Φερστάπεν στην Ίμολα

Ο Μαξ Φερστάπεν έκανε το τέλειο τριήμερο στο Grand Prix της Εμίλια Ρομάνια. Μετά την pole της Παρασκευής, τη νίκη στο sprint race το Σάββατο...



Ο Μαξ Φερστάπεν έκανε το τέλειο τριήμερο στο Grand Prix της Εμίλια Ρομάνια. Μετά την pole της Παρασκευής, τη νίκη στο sprint race το Σάββατο, είδε πρώτος την καρό σημαία και στον αγώνα της Κυριακής. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull πήρε την δεύτερη νίκη του στον τέταρτο αγώνα της σεζόν.
Οι κόκκινοι ταύροι έκαναν το 1-2, με τον Σέρτζιο Πέρεζ να τερματίζει στην δεύτερη θέση μπροστά από τον Λάντο Νόρις, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε έξοδο του Λεκλέρ για να ανέβει στο βάθρο. Καταστροφικός αγώνας για τη Ferrari, με τον Μονεγάσκο να κατατάσσεται 6ος και τον Σάινθ να εγκαταλείπει. Στην 4η θέση ολοκλήρωσε τον αγώνα του ο Τζορτζ Ράσελ, ο οποίος έδωσε πολύτιμους βαθμούς στην Mercedes.
Στην κατάταξη των οδηγών, ο Μαξ Φερστάπεν με τον θρίαμβό του στην Ίμολα και τον εφιαλτικό αγώνα της Ferrari κατάφερε να μειώσει τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Σαρλ Λεκλέρ στους 27 βαθμούς.
Πού κρίθηκε η νίκη
Ο αγώνας κρίθηκε ουσιαστικά στην εκκίνηση. Με την πίστα να είναι βρεγμένη εξαιτίας της βροχής που είχε προηγηθεί άπαντες άρχισαν με ενδιάμεσα ελαστικά. Ο πρωτοπόρος Μαξ Φερστάπεν ξεκίνησε πολύ καλά, κάτι που δεν έκανε ο Σαρλ Λεκλέρ, ο οποίος είδε τους Σέρτζιο Πέρεζ και Λάντο Νόρις να τον προσπερνούν. Στον πρώτο γύρο το αυτοκίνητο ασφαλείας έκανε την εμφάνισή του λόγω επαφής του Ρικιάρντο με τον Σάινθ, o οποίος και εγκατέλειψε εφόσον κόλλησε στην αμμοπαγίδα.
πηγή: spor24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.