HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νικητής ο Μακρόν στις Γαλλικές εκλογές

Ο Εμανουέλ Μακρόν αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής των σημερινών προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, εξασφαλίζοντας μια δεύτερη θητεία. Συγκεκριμένα...



Ο Εμανουέλ Μακρόν αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής των σημερινών προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, εξασφαλίζοντας μια δεύτερη θητεία.
Συγκεκριμένα, ο Εμανουέλ Μακρόν, με ποσοστό 58% έναντι 42% της Λεπέν, επανεκλέγεται πρόεδρος της Δημοκρατίας για τα επόμενα πέντε χρόνια στη Γαλλία, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η τηλεόραση TF1 και ως αποτέλεσμα, γίνεται ο πρώτος πρόεδρος της Γαλλίας που εκλέγεται για δεύτερη φορά μετά τον Ζακ Σιράκ το 2002.
H BFM TV δίνει 57,6% στον Μακρόν και 42,6 στη Λεπέν. Η δημόσια τηλεόραση Α2 αναφέρει πως ο Μακρόν επικράτησε με 58,2%. Οι εκτιμήσεις αυτές είναι συνήθως ακριβείς, όμως το τελικό αποτέλεσμα θα γίνει γνωστό μόνο όταν αρχίσουν να ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της επίσημης καταμέτρησης, από όλη τη χώρα.
Η συμμετοχή των Γάλλων πολιτών ανήλθε στο 71,8%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.