HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Champions League: Στα ημιτελικά του η Ρεάλ – Προκρίθηκε με ήττα 3-2 από την Τσέλσι στην παράταση

Η Ρεάλ Μαδρίτης στο εφετινό Champions League έχει άστρο και έναν... σεληνιασμένο Μπενζεμά, κι έτσι ακόμη και στις μέτριες βραδιές της καταφέ...



Η Ρεάλ Μαδρίτης στο εφετινό Champions League έχει άστρο και έναν... σεληνιασμένο Μπενζεμά, κι έτσι ακόμη και στις μέτριες βραδιές της καταφέρνει να παίρνει μεγάλα αποτελέσματα και μεγάλες προκρίσεις.
Το ίδιο έκανε και στη ρεβάνς των προημιτελικών με την Τσέλσι, όπου από την... κόλαση βρέθηκε στον παράδεισο και κατάφερε στην παράταση να πάρει την πρόκριση για τους «4» της διοργάνωσης, παρά την ήττα της με 3-2 από τους απερχόμενους πρωταθλητές Ευρώπης.
Οι Λονδρέζοι όχι μόνο δεν το έβαλαν κάτω μετά την ήττα τους στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την περασμένη εβδομάδα (1-3), αλλά μπήκαν αποφασισμένοι στον αγώνα για να υπερβάλλουν εαυτούς για την ανατροπή.
Κατάφεραν να προηγηθούν με 3-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», να πετύχουν ένα ακόμη γκολ πριν από αυτό του Βέρνερ, με τον Αλόνσο στο 63΄ που δεν μέτρησε μετά την εξέταση της φάσης από τον VAR (χέρι του σκόρερ) και να βρεθούν πολύ κοντά σε μία ανεπανάληπτη ανατροπή και πρόκριση.
Πάντως η «βασίλισσα» κατάφερε στη δεύτερη καλή της στιγμή στο δεύτερο μέρος (είχε προηγηθεί δοκάρι του Μπενζεμά μετά το 0-2) να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα με τον Ροντρίγκο (από εξαιρετική ασίστ του Μόντριτς) και να στείλει τον προημιτελικό στην παράταση.
Εκεί το μεγάλο της αστέρι, ο Καρίμ Μπενζεμά μείωσε ακόμη περισσότερο στο 96΄ με κεφαλιά και βοήθησε την ομάδα του να πανηγυρίσει μία τεράστια πρόκριση, σε ένα απολαυστικό ματς με τρομερές συγκινήσεις.

Ιστορική πρόκριση της Βιγιαρεάλ
Μία ιστορική πρόκριση πέτυχε το βράδυ της Τρίτης η Βιγιαρεάλ, προσθέτοντας στα θύματά της στο φετινό Champions League και την Μπάγερν (είχε προηγηθεί στη φάση των «16» η Γιουβέντους).
Το «κίτρινο υποβρύχιο» απέσπασε παλικαρίσια ισοπαλία 1-1 στο Μόναχο και σε συνδυασμό με τη νίκη του με 1-0 στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά της διοργάνωσης πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τα ημιτελικά, στέλνοντας πρόωρα στο... σπίτι τους τους Βαυαρούς!

από: https://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.