HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Χιλιάδες κόσμου στην περιφορά του Επιταφίου (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Μέσα σε κλίμα ιεράς κατανύξεως και φορτισμένης συγκινησιακά ατμόσφαιρας απόψε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων,...



Μέσα σε κλίμα ιεράς κατανύξεως και φορτισμένης συγκινησιακά ατμόσφαιρας απόψε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων, τελέσθηκε η Ακολουθία του Επιταφίου. Χιλιάδες πιστών μέσα και έξω από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό των Καλαβρύτων, άκουσαν τα ωραιότατα τροπάρια του Κανόνα του Μεγάλου Σαββάτου, τα εγκώμια, τα ευλογητάρια.
Ακολούθησε η καθιερωμένη περιφορά του επιταφίου που κρατούσαν άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων, με τον κόσμο να ακολουθεί σιγοψέλνοντας τα εγκώμια που παιάνιζε η φιλαρμονική Καλαβρύτων και έψαλλαν τόσο οι ιεροψάλτες του Ναού όσο και η χωροδία που παραδοσιακά δίνει έναν ξεχωριστό τόνο. 
Η ακολουθία ολοκληρώθηκε με την εναπόθεση του κεκοιμημένου Ιησού επί της Αγίας Τραπέζης, ψαλλομένου του τροπαρίου «Ὁ εὐσχήμων Ἰωσήφ…κηδεύσας ἀπέθετο».
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:























{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.