Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Σε ετοιμότητα για την αντιπυρική περίοδο - Συνεδρίασε το Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας

Συνεδρίασε σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου 2022, το Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Καλαβρύτων, υπό το...



Συνεδρίασε σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου 2022, το Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Καλαβρύτων, υπό τον Βοηθό Δημάρχου- Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα Πολιτικής Προστασίας, κ. Ζησιμόπουλο Ζήσιμο στην αίθουσα χειρισμού εκτάκτων συμβάντων στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων.
Το Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας συζήτησε οργανωτικά θέματα συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων φορέων εν όψει της επικείμενης αντιπυρικής περιόδου και το σχεδιασμό επιχειρησιακού σχεδίου που περιλαμβάνει πρόληψη, σχέδια άμεσης επέμβασης, κατανομή αρμοδιοτήτων και γενικό συντονισμό.

Παραβρέθηκαν: ο Διοικητής της Π.Υ. Καλαβρύτων κ. Μπαλντάς Κων/νος, ο κ. Βαρβιτσιώτης Κων/νος και ο κ. Μιχαλόπουλος Δημήτριος της Π.Υ. Καλ/των, ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Κουτρουλάκης Βασίλειος, ο Αντιδήμαρχος Παΐων κ. Ροδόπουλος Γεώργιος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δ.Ε. Αροανίας κ. Λιακόπουλος Παναγιώτης, ο Διοικητής του Α.Τ. Καλαβρύτων κ. Σταθούλιας Βασίλειος, ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Κλειτορίας κ. Πανουτσακόπουλος Βασίλειος, η Δασάρχης Καλ/των κ. Κολλύρου Αικατερίνη, ο εκπρόσωπος του Φορέα Διαχείρισης Χελμού- Βουραϊκού κ. Ρουσινός Γεώργιος ο Διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλ/των κ. Άγριος Αλέξιος και ο υπεύθυνος δημοτικός υπάλληλος για την Πολιτική Προστασία του Δήμου Καλ/των, κ. Λεχουρίτης Αλέξιος.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.