HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με ανοιξιάτικο καιρό ο οβελίας - Αναλυτική πρόγνωση έως και την Κυριακή του Πάσχα

Με βροχές ξεκίνησε η Μεγάλη Εβδομάδα βροχές που θα συνεχιστούν και σήμερα Μ.Τρίτη. Από το απόγευμα της Μ.Τρίτης βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθ...



Με βροχές ξεκίνησε η Μεγάλη Εβδομάδα βροχές που θα συνεχιστούν και σήμερα Μ.Τρίτη. Από το απόγευμα της Μ.Τρίτης βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί και τα φαινόμενα σταδιακά θα σταματήσουν.
Τη Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη θα επικρατεί ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, θα ανέβει η θερμοκρασία, οι άνεμοι στα πελάγη θα εξασθενίσουν και δε θα ξεπεράσουν σε καμία περιοχή τα 5-6 μποφόρ, ενώ θα επιστρέψει και η αφρικανική σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας θα παραμείνουν αυξημένες στην ατομόσφαιρα Μ.Παρασκευή και Μ. Σάββατο.
Την Κυριακή του Πάσχα στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα έχουμε γενικά καλό καιρό και όλα δείχνουν ότι το σούβλισμα του οβελία θα γίνει σε πλήρως ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα.
Στα Καλάβρυτα ο βροχερός καιρός θα διατηρηθεί έως και την Μ. Τρίτη με τα φαινόμενα να εξασθενούν γρήγορα. Λίγες συννεφιές Μ. Πέμπτη και Μ. Παρασκευή και αίθριος - ανοιξιάτικος καιρός το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα 

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 20-04-2022
Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα.Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στη Θεσσαλία. Η ορατότητα τις πρωινές και νυχτερινές ώρες στα ηπειρωτικά, θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι στα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση, με εξασθένιση από το βράδυ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 14 με 16 και στην υπόλοιπη χώρα τους 17 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ 21-04-2022
Αραιές νεφώσεις παροδικά κατά τόπους πιο πυκνές κυρίως στα δυτικά, όπου πιθανώς να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι μετεωρολογικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ και στα ανατολικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-04-2022
Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια αραιές νεφώσεις παροδικά κατά τόπους πιο πυκνές, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών στα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.
Οι μετεωρολογικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5, στα δυτικά και νότια έως 6 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23-04-2022
Αραιές νεφώσεις παροδικά κατά τόπους πιο πυκνές, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, όπου πιθανώς να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης θα είναι αυξημένες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 24-04-2022
Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.