Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Παύλος Σατολιάς αναλαμβάνει Πρόεδρος στην Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘ.Ε.Α.Σ)

Ο Παύλος Σατολιάς αναλαμβάνει Πρόεδρος της ΕΘ.Ε.Α.Σ ( Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών) με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και...



Ο Παύλος Σατολιάς αναλαμβάνει Πρόεδρος της ΕΘ.Ε.Α.Σ ( Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών) με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Στη θέση του Α' Αντιπροέδρου στο ΔΣ της ΕΘ.Ε.Α.Σ. τοποθετείται ο Ανδρέας Δημητρίου και του Β' Αντιπροέδρου ο Χρήστος Γιαννακάκης. Τη θέση του Γραμματέα αναλαμβάνει ο Θωμάς Κουτσουπιάς, ενώ Ταμίας η Διαμάντω Κρητικού.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΘ.Ε.Α.Σ έχουν ως εξής:
Πρόεδρος: Παύλος Σατολιάς
Α' Αντιπρόεδρος: Ανδρέας Δημητρίου
Β' Αντιπρόεδρος: Χρήστος Γιαννακάκης
Γραμματέας: Θωμάς Κουτσουπιάς
Ταμίας: Διαμάντω Κρητικού
Μέλη Εκτελεστικής Επιτροπής: Νίκος Προκοβάκης και Θανάσης Σωτηρόπουλος
Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου:
Αντωνόπουλος Σπυρίδων
Αργυράκης Σάββας
Βαϊόπουλος Γεώργιος
Γαβαλάς Σταύρος
Γκούφας Γεώργιος
Γλεντζάκης Ιωάννης
Καραϊσκος Αθανάσιος
Κουκουρίκης Βασίλειος
Κουτλιάμπας Νικόλαος
Μηνάς Νικόλαος
Παπαγεωργίου Παναγιώτης
Σπανός Δημήτριος
Τσιτσιρίγγος Χρήστος
Φαρμάκης Μιχαήλ

Ο νέος Πρόεδρος της ΕΘ.Ε.ΑΣ Παύλος Σατολιάς δήλωσε τα εξής:
«Η σημερινή ημέρα αποτελεί μία μεγάλη στιγμή για το Συνεταιριστικό Κίνημα της χώρας μας, γιατί σηματοδοτεί το τέλος μιας καθοδικής πορείας αποδιοργάνωσης και την έναρξη μιας νέας αρχής και μιας νέας πορείας ανασύνταξης και αναδιοργάνωσης.
Η εμπειρία των λαθών που οδήγησαν στην κατάρρευση ενός μοναδικού οικονομικού οικοδομήματος του αγροτικού χώρου, η αναγκαιότητα να αντιμετωπίσουμε οργανωμένα, τις προκλήσεις και τα προβλήματα που διαρκώς διογκώνονται, οδήγησαν στην ιστορική απόφαση ίδρυσης της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.
Η συστράτευση όλων των Συνεταιριστικών Οργανώσεων που άντεξαν στην οικονομική θύελλα που σάρωσε την χώρα και που αποτελούν τον ισχυρότερο οικονομικό μηχανισμό που διαθέτει σήμερα ο αγροτικός κόσμος, αποτελεί το ισχυρότερο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση της αποφασιστικότητας και της βούλησης για ενότητα. Μιας ενότητας που έχει ανάγκη τόσο ο συνεταιριστικός χώρος όσο κυρίως οι Έλληνες αγρότες.
Διανύουμε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, η οποία απαιτεί συσπείρωση όλων των δυνάμεων, για να μπορέσουμε να αντέξουμε και να κάνουμε τα επόμενα βήματα και επίσης απαιτεί να αντιληφθούμε τον τεράστιο ιστορικό ρόλο και την ευθύνη που μας ανατίθεται για να ηγηθούμε και να εκπροσωπήσουμε τον Έλληνα Αγρότη.
Πλέον δεν μπορεί κανείς, να αγνοεί το Ενιαίο Συνεταιριστικό όργανο, το οποίο επαναδιεκδικεί τη θέση του ως ισότιμος συνομιλητής και παράγοντας συνδιαμόρφωσης των αποφάσεων και των πολιτικών.
Τα προβλήματα του χώρου και του πρωτογενή τομέα, είναι έντονα και οφείλουμε όλοι με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα να αναζητήσουμε λύσεις και μάλιστα τις σωστές λύσεις.
Η ΕΘ.Ε.Α.Σ έχει πάντα και προς όλους ανοιχτή την πόρτα και το κάλεσμα ενότητας είναι διαρκές και ειλικρινές. Σε αυτή την μάχη δεν περισσεύει κανείς.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συνοδοιπόρους συνεταιριστές για την εμπιστοσύνη τους και να διαβεβαιώσω ότι όλες μας οι πρωτοβουλίες θα διέπονται από το πνεύμα και την ουσία των Διεθνών Συνεταιριστικών Αρχών.
Η επόμενη ημέρα μόλις ξεκίνησε και αυτό που μας περιμένει είναι σκληρή δουλειά».







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.