HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΜΕΝΙΑΝΟΙ: ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Εν όψει της κορύφωσης του Θείου δράματος και της εκ νεκρών Ανάστασης του Κυρίου μας, σας στέλνουμε και φέτος μήνυμα αγάπης από το ευλογημέν...



Εν όψει της κορύφωσης του Θείου δράματος και της εκ νεκρών Ανάστασης του Κυρίου μας, σας στέλνουμε και φέτος μήνυμα αγάπης από το ευλογημένο χωριό μας τους Καμενιάνους, από την γεμάτη κατάνυξη και λαμπρότητα εκκλησία του προστάτη και πολιούχου μας Αγίου Αθανασίου, που κατευθύνει παντού τα βήματά μας. Ευχόμαστε σε όλους τους όπου γης συμπατριώτες μας ο Θείος λόγος και η θυσία της Σταύρωσης να καθοδηγούν την κάθε σκέψη μας για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα και γύρω μας με αγάπη!
Η Ανάσταση του Θεανθρώπου να είναι Ανάσταση ελπίδας για όλους, για ένα κόσμο πιο ανθρώπινο, πιο ειρηνικό, για ένα κόσμο δημιουργικό και ευτυχισμένο. Είθε η φετινή Λαμπρή να αποτελέσει ένα μήνυμα αναγέννησης. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.
Για το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Βασίλειος Καλογερόπουλος




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.