HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι περισσότερες ρωσικές δυνάμεις αποχώρησαν από το Κίεβο λένε οι ΗΠΑ

Η Ρωσία έχει επανατοποθετήσει περίπου τα 2/3 των στρατιωτικών δυνάμεων που είχε αναπτύξει γύρω από το Κίεβο, μεγάλο μέρος των οποίων έχει υ...



Η Ρωσία έχει επανατοποθετήσει περίπου τα 2/3 των στρατιωτικών δυνάμεων που είχε αναπτύξει γύρω από το Κίεβο, μεγάλο μέρος των οποίων έχει υποχωρήσει στη Λευκορωσία, σύμφωνα με αξιωματούχο του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.
Όπως δήλωσε σήμερα ο αμερικανός αξιωματούχος, υπό τον όρο να παραμείνει ανώνυμος, οι ρωσικές δυνάμεις θα αναπτυχθούν πιθανότατα στην ανατολική Ουκρανία, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.
Εν τω μεταξύ, ο κυβερνήτης του Ζιτόμιρ δήλωσε ότι δεν υπάρχουν πλέον ρωσικά στρατεύματα στην περιοχή, η οποία βρίσκεται δυτικά της ουκρανικής πρωτεύουσας, κοντά στα σύνορα με τη Λευκορωσία.
«Έφυγαν, αφήνοντας πίσω ορισμένα από τα οχήματα και τα πυρομαχικά τους», ανέφερε ο κυβερνήτης Βιτάλι Μπουνέτσκο σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.