HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Καινοτομίας, Καθ. Αθανάσιου Κυριαζή, στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών

Τον Γενικό Γραμματέα Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ), καθ. Αθανάσιο Κυριαζή, υποδέχθηκε, χθες, Δευτέρα 21 Μαρτίου, το Επιστημονικό Πάρκο Πατ...



Τον Γενικό Γραμματέα Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ), καθ. Αθανάσιο Κυριαζή, υποδέχθηκε, χθες, Δευτέρα 21 Μαρτίου, το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, σε συνέχεια συστηματικών επαφών και στο πλαίσιο της εποπτείας και ενίσχυσης που παρέχει η ΓΓΕΚ στο ΕΠΠ ως Τεχνολογικός Φορέας.
O κ. Κυριαζής, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΕΠΠ, καθ. Βασίλη Λουκόπουλο, τον Αντιπρόεδρο, καθ. Βασίλη Παπασωτηρόπουλο και το μέλος του ΔΣ κ. Στέλιο Κουτρουμπίνα, προκειμένου να συζητηθούν τρέχοντα και σημαντικά ζητήματα για την ανάπτυξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και καινοτομίας με την αξιοποίηση των κατάλληλων ευκαιριών και εργαλείων, αλλά και ζητήματα ειδικού ενδιαφέροντος σχετικά με τη δράση του ΕΠΠ.
Συγκεκριμένα, θέματα συζήτησης αποτέλεσαν: η Νέα Προγραμματική Περίοδος και ο ρόλος του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών στους τομείς της Έρευνας, της Τεχνολογίας και της Ανάπτυξης Καινοτομίας (ΕΤΑΚ), σε στενή συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ).
Ο Γενικός Γραμματέας, κ. Κυριαζής, αναγνώρισε τη δυναμική του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών στη διασύνδεση της έρευνας με την τεχνολογία και την προώθηση της καινοτομίας, εκφράζοντας παράλληλα την υποστήριξη της ΓΓΕΚ.
Από τη μεριά του, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΠΠ, κ. Λουκόπουλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ακόμα πιο συστηματική ενίσχυση και ανάδειξη του έργου του ΕΠΠ αλλά και για το σχεδιασμό προγραμμάτων που θα τοποθετούν τη Δυτική Ελλάδα ακόμα πιο δυναμικά στον αναπτυξιακό χάρτη καινοτομίας της Ελλάδας, με τη συμβολή της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.