HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΑΖΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Στα Καλάβρυτα για τις εορταστικές εκδηλώσεις των 201 ετών από την απελευθέρωση της πόλης, βρέθηκαν τρεις Δήμαρχοι ιστορικών πόλεων, που συνδ...



Στα Καλάβρυτα για τις εορταστικές εκδηλώσεις των 201 ετών από την απελευθέρωση της πόλης, βρέθηκαν τρεις Δήμαρχοι ιστορικών πόλεων, που συνδέονται άρρηκτα με την ιστορία του τόπου μας και την επανάσταση του 1821. Προσκεκλημένοι του Δήμαρχου Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλου, στα Καλάβρυτα βρέθηκαν σήμερα, ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Αθανάσιος Βασιλόπουλος και ο Δήμαρχος της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ς κ. Κωνσταντίνος Λύρος. Οι τρεις Δήμαρχοι είχαν συνάντηση στο Δημαρχείο της πόλης και μαζί παρακολούθησαν την Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Καλαβρύτων, την μαθητική παρέλαση και την Αναπαράσταση, μάλιστα σε μια εμβληματική κίνηση κατέθεσαν μαζί στεφάνι στο Ηρώο των Καλαβρύτων. 

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων στην παρουσία, κατά τις φετινές εκδηλώσεις, των Δημάρχων Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου και Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου Κώστα Λύρου.

«Και σήμερα, την ημέρα αυτής της πολύ σπουδαίας επετείου για όλο τον Ελληνισμό- έχουμε την μεγάλη χαρά και τιμή, να έχουμε μαζί μας τους Δημάρχους δύο πόλεων που διαδραμάτισαν εξίσου καθοριστικό ρόλο στην Επανάσταση του 1821 και στην νικηφόρα έκβαση της.

Το Δήμαρχο Καλαμάτας και το Δήμαρχο της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου, τους οποίους καλωσορίζουμε και τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους στις φετινές εκδηλώσεις.

Αυτή η συνύπαρξη όλων μας -σήμερα στα Καλάβρυτα- που θα συνεχιστεί και στην Καλαμάτα και στο Μεσολόγγι, εκπέμπει μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας ».





 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.