HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΑΡΚΟΥ: Να συνέχιση να λειτουργεί η Τράπεζα της Ελλάδος στο Αίγιο

Κοινοβουλευτική αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών κατέθεσαν οι βουλευτές Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Μάρκου και Σία Ανα...



Κοινοβουλευτική αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών κατέθεσαν οι βουλευτές Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου, σχετικά με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας για την ανάκληση της απόφασης παύσης λειτουργίας του γραφείου της Τράπεζας Ελλάδος στο Αίγιο την 31.03.2022, καθώς και την εξάμηνη (6) παράταση λειτουργίας του γραφείου λόγω εξυπηρέτησης των Υπηρεσιών και των πολιτών της Αιγιαλείας και Καλαβρύτων καθώς και του Δήμου Αιγιαλείας.
Το γραφείο της Τράπεζας Ελλάδος λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στη Δ.Ο.Υ Αιγίου και εξυπηρετεί την Δ.Ο.Υ Αιγίου, το Τ.Π. Δανείων, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (τράπεζες),νοσοκομείο, το Τελωνείο Αιγίου, άλλες υπηρεσίες και κυρίως τους πολίτες της Αιγιαλείας και των Καλαβρύτων καθώς και το Δήμο Αιγιαλείας.
Η ξαφνική απόφαση να κλείσει άμεσα την 31.03.2022 το γραφείο της Τράπεζας Ελλάδος, θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε πολλούς τομείς και για το λόγο αυτό θα πρέπει να εισακουστεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.