HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τέσσερις νέες μονάδες του ΝΑΤΟ σε Σλοβακία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Ουγγαρία

Οι ηγέτες του ΝΑΤΟ συμφώνησαν σήμερα να ενισχύσουν την άμυνα, ιδιαίτερα στην ανατολική Ευρώπη, και θα αναπτύξουν τέσσερις νέες μονάδες μάχης...



Οι ηγέτες του ΝΑΤΟ συμφώνησαν σήμερα να ενισχύσουν την άμυνα, ιδιαίτερα στην ανατολική Ευρώπη, και θα αναπτύξουν τέσσερις νέες μονάδες μάχης σε Σλοβακία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Ουγγαρία, ανέφερε σε δήλωσή του ο Τζο Μπάιντεν.
Οι ηγέτες της Συμμαχίας θα αναπτύξουν επίσης σχέδια για επιπρόσθετες δυνάμεις και μέτρα πριν από τη σύνοδο κορυφής του Ιουνίου, ανέφερε επίσης ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος επισκέπτεται την Ευρώπη στο πλαίσιο των προσπαθειών για την αντιμετώπιση της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.
Υπενθυμίζεται πως λίγο νωρίτερα και ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ, ανακοίνωσε πως θα συνεχιστεί η υποστήριξη της Ουκρανίας αλλά και ότι στην ανατολική πτέρυγα της Συμμαχίας θα σταλούν 40.000 επιπλέον στρατιώτες και αντιπυραυλικά συστήματα.
«Ο λαός της Ουκρανίας έχει δείξει θάρρος και αποφασιστικότητα παλεύοντας για την ελευθερία και το μέλλον του. Τους στηρίζουμε», επισήμανε ο Γενς Στόλτενμπεργκ ανακοινώνοντας την περαιτέρω ενίσχυση της Ουκρανίας από το ΝΑΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.