HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα Καλάβρυτα τιμούν τον Πολιούχο της πόλης Άγιο Αλέξιο

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και ο Δήμος Καλαβρύτων σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην θρησκευτική εορτή του Αγίου Αλεξίου Πο...



Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και ο Δήμος Καλαβρύτων σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην θρησκευτική εορτή του Αγίου Αλεξίου Πολιούχου των Καλαβρύτων και να συμμετάσχετε στην τελετή υποδοχής και λιτάνευσης των Ιερών Λειψάνων και της Σεπτής εικόνας του Αγίου, με το εξής πρόγραμμα: 
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ
Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022
19: 00 μ.μ. : Αγρυπνία στην Ιστορική Μονή της Αγίας Λαύρας.
19:30 μ.μ. : Αναπαράσταση των γεγονότων της έναρξης της Επανάστασης από τον Θεατρικό Όμιλο Καλαβρύτων «ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΟΣ» στην Ιστορική Μονή της Αγίας Λαύρας.
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022
07:00 π.μ. : Ακολουθία του Όρθρου στο Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Καλάβρυτα.
08:00 π.μ. : Υποδοχή των Ιερών Λειψάνων και της Σεπτής Εικόνας του Αγίου από την Ιστορική Μονή της Αγίας Λαύρας στην είσοδο της πόλης των Καλαβρύτων ( πηγή Καλαβρυτινής) .
Τέλεση Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας και Αγιασμού.
10:45 π.μ. : Λιτάνευση των Ιερών λειψάνων και της Σεπτής Εικόνας του Αγίου Αλεξίου, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαβρύτων, στις οδούς: 25ης Μαρτίου- Κομμένου-Αγίου Αλεξίου- Δημάρχου Πάνου Πόλκα- Καλλιμάνη – Λοχ. Καποτά- 25ης Μαρτίου.
11:15 π.μ. : Αναχώρηση της πομπής για την Ιστορική Μονή της Αγίας Λαύρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.