HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνελήφθη στην Πάτρα ο μακελάρης της Ανδραβίδας που έπνιξε τα μωρά και σκότωσε τους γονείς

Μετά από συντονισμένη δράση της αστυνομίας, ο καταζητούμενος φερόμενος ως δράστης του μακελειού στην Ανδραβίδα συνελήφθη στην Πάτρα. Ο 60χρο...



Μετά από συντονισμένη δράση της αστυνομίας, ο καταζητούμενος φερόμενος ως δράστης του μακελειού στην Ανδραβίδα συνελήφθη στην Πάτρα. Ο 60χρονος που αναζητούνταν προσήχθη και εξετάζεται στη Διεύθυνση Αστυνομίας της Αχαΐας.
Η επιχείρηση σύμφωνα με το thebest.gr, στο σπίτι του στην Ανδραβίδα αποδείχθηκε ότι έγινε από λάθος πληροφόρηση που οδήγησε στο συμπέρασμα ότι είχε ταμπουρωθεί εκεί. Συγκεκριμένα οι πληροφορίες λένε ότι  ο φερόμενος ως δράστης της τετραπλής δολοφονίας είχε πάει στο σπίτι του το απόγευμα πιθανότατα για να πάρει χρήματα.
Έγινε αντιληπτός από τους περιοίκους, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία. Όταν εντοπίστηκε το αμάξι του στην εθνική   οδό Πατρών - Πύργου, στήθηκε μπλόκο στη συμβολή των οδών Πατρών - Κλάους και Ελευθερίου Βενιζέλου. Ο 60χρονος παραδόθηκε στην Αστυνομία χωρίς να προβάλει αντίσταση.
Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, «τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα, όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο». Όσον αφορά τα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και δύο ετών αντίστοιχα, η κ. Τσιόλα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών», ενώ σχετικά με την ώρα θανάτου και των τεσσάρων μελών της οικογένειας, ανέφερε ότι «από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχαν περάσει περίπου τεσσερισήμισι με πέντε ώρες από την ώρα του θανάτου».
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.gr, σε περιοχή του ηλειακού κάμπου, κοντά στην Ανδραβίδα, έχουν εντοπιστεί μεγάλοι ανοιχτοί λάκκοι. Και εκτιμάται ότι πιθανώς ο δολοφόνος των δύο παιδιών και των γονιών τους, ο οποίος φαίνεται να είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, είχε ετοιμάσει αυτούς τους λάκκους, ώστε να μεταφέρει τις σορούς των θυμάτων του και να τις θάψει εκεί.
Άλλωστε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Αστυνομία, ο δράστης μετά τις δολοφονίες μετέφερε τα πτώματα του ζευγαριού και ενός παιδιού στην αυλή του σπιτιού, όπου και τα φόρτωσε σε τρέιλερ με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη τους. Όμως φαίνεται ότι κάτι τον τρόμαξε και τελικά τράπηκε σε φυγή.
Υπενθυμίζεται ότι τα τέσσερα μέλη της οικογένειας εντοπίστηκαν νεκρά από το τρίτο παιδί της οικογένειας, ένα 10χρονο αγοράκι, που η μητέρα είχε αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο της.
Το παιδί γλύτωσε γιατί την ώρα της δολοφονίας έπαιζε με το ποδήλατό του στην πλατεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.