HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με χιονιά τα Καλάβρυτα

Μάρτης, αλλά... ως γνωστόν "Μάρτης γδάρτης" και έφερε χιονιά στα Καλάβρυτα. Χιονοπτώσεις από τις πρώτες πρωινές ώρες στην Πούντας ...



Μάρτης, αλλά... ως γνωστόν "Μάρτης γδάρτης" και έφερε χιονιά στα Καλάβρυτα. Χιονοπτώσεις από τις πρώτες πρωινές ώρες στην Πούντας - Καλαβρύτων από τούνελ έως Άνω Διακοπτό και στην Καλαβρύτων - Κλειτορίας μέσω Λουσών (από υψόμετρο 900μ) με τα εκχιονιστικά να πιάνουν δουλειά από πολύ νωρίς.

Ψιλόχιονο και μέσα στα Καλάβρυτα με χαμηλές θερμοκρασίες

Δελτίο Καιρού:

Στις περισσότερες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στη δυτική και νότια χώρα σποραδικές καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές στη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Στερεά, στο νότιο Ιόνιο, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο, την Κρήτη, τις νότιες Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, τις πρωινές ώρες στα ημιορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς και βαθμιαία στα ημιορεινά της Πελοποννήσου και στα ορεινά της Κρήτης.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, βαθμιαία έως 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές τους 08 με 10 βαθμούς Κελσίου ενώ στη νησιωτική χώρα θα φτάσει έως 12 με 14 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά ο οποίος τις βραδινές ώρες στα βόρεια θα είναι ισχυρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.