HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ

Σας γνωρίζουμε τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, το οποίο εκλέχθηκε από την Γενική Συνέλευση μας στις 27 Φεβρουαρί...



Σας γνωρίζουμε τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, το οποίο εκλέχθηκε από την Γενική Συνέλευση μας στις 27 Φεβρουαρίου 2022 και συγκροτήθηκε σε σώμα στις 08 Μαρτίου 2022.
Πρόεδρος : Ερμείδης Χαρίλαος
Αντιπρόεδρος : Σακελλαροπούλου Ισμήνη 
Γεν. Γραμματέας : Βαρδακαστάνης Νίκος 
Ταμίας : Φερλελής Νίκος 6974.106.329
Έφορος : Παπαζαφειρόπουλος Χάρης


Νέοι τρόποι επικοινωνίας με την Ένωσή μας
Αγαπητά μέλη, 
Αγαπητές Συμπατριώτισσες, Αγαπητοί Συμπατριώτες,
Αγαπητές φίλες και φίλοι.
Όποιοι από εσάς ενδιαφέρεστε να έχετε άμεση και έγκυρη ενημέρωση από την Ένωσή μας, παρακαλούμε να μας στείλετε τα νέα στοιχεία επικοινωνίας σας. 
Τα περισσότερα σταθερά σας τηλέφωνα που έχουμε έχουν καταργηθεί. Το ίδιο και πολλές ταχυδρομικές διευθύνσεις. 
Με τα σημερινά δεδομένα όλοι έχουμε μία ηλεκτρονική διεύθυνση, μέσω της οποίας μπορούμε άμεσα και σίγουρα να σας ενημερώνουμε. 
Επίσης όσοι δεν έχουν προσωπικό e-mail να μας στείλουν το e-mail των τέκνων τους ώστε να τους ενημερώνουμε από εκεί. 
Επικοινωνήστε μαζί μας στις παρακάτω διευθύνσεις: 
E-mail: xarilaosermeidis@gmail.com, στο messenger του παρακάτω fb:Χαρίλαος Ερμείδης για δωρεάν επικοινωνία, καθώς και στο Viber του κινητού 6946.17.58.53 για δωρεάν επικοινωνία, ή απευθείας στο κινητό. 
Για όσες και όσους ενδιαφέρονται να στηρίξουν την Ένωσή μας και δεν είναι απόγονοι εκτελεσθέντων στις 13-12-1943, ή όπως αλλιώς ορίζει το καταστατικό μας, μπορούν νε εγγραφούν ως Αρωγά μέλη στην Ένωσή μας. 
Επίσης μπορούν να ενισχύσουν την Ένωσή μας με όποιο χρηματικό ποσό επιθυμούν στο  Αρ. Λογ. Καταθέσεων ΕΤΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 364/296036-28, IBAN Λογ. Ε.Τ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ GR35001103640000036429603628. Εφ’ όσον καταθέσετε κάποιο ποσό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στο e-mail μας και να μας πείτε τον τρόπο που θέλετε να σας στείλουμε την απόδειξη.
Μερικοί ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΙ της Ένωσής μας:
Α. Η διατήρηση άσβεστης της μνήμης των εκτελεσθέντων της ναζιστικής θηριωδίας στην Επαρχία Καλαβρύτων, αποκορύφωση της οποίας υπήρξε η δολοφονική εκτέλεση ολόκληρου του ανδρικού πληθυσμού και η ολοκληρωτική καταστροφή της πόλης των Καλαβρύτων στις 13 Δεκεμβρίου του 1943.
Β. Η υποστήριξη της ιστορικής έρευνας σχετικά με τα γεγονότα του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.
Γ. Η διεκδίκηση των οφειλόμενων αποζημιώσεων για τους εκτελεσθέντες από τους ναζί Γερμανούς, καθώς και για τις καταστροφές, κλοπές και λεηλασίες κατά  την περίοδο της κατοχής. 
Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.