HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Euroferry Olympia: Αγωνία για τους 10 αγνοούμενους

Τέταρτη μέρα και η αγωνία κορυφώνεται για τον εντοπισμό των υπολοίπων 10 αγνοουμένων μεταξύ των οποίων και δύο Έλληνες- στο πλοίο Euroferry ...



Τέταρτη μέρα και η αγωνία κορυφώνεται για τον εντοπισμό των υπολοίπων 10 αγνοουμένων μεταξύ των οποίων και δύο Έλληνες- στο πλοίο Euroferry Olympia, στο οποίο ξέσπασε φωτιά τα ξημερώματα της Παρασκευής ανοιχτά της Κέρκυρας. 
Άνδρες του πυροσβεστικού σώματος και της ΕΜΑΚ έχουν ανέβει στο πλοίο και προχωρούν σε έλεγχο στα ασφαλή σημεία του και συγκεκριμένα στα σημεία που δεν έχουν αναπτυχθεί μεγάλα θερμικά φορτία στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό του.
Το οχηματαγωγό, στο οποίο εξακολουθούν να καίνε μικρές εστίες φωτιάς, έχει ρυμουλκηθεί βορειοανατολικά της Κέρκυρας για να αποφευχθεί μία θαλάσσια ρύπανση. Επίσης, έχει πάρει ελαφρά κλίση χωρίς, πάντως, να κινδυνεύει να βυθιστεί, καθώς είναι δεμένο από τα ρυμουλκά πλοία.
58χρονος Έλληνας ο νεκρός που εντοπίστηκε στο φλεγόμενο πλοίο
Σε Έλληνα ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στο Euroferry Olympia. Πρόκειται για 58χρονο οδηγό φορτηγού, η σορός του οποίου αναγνωρίσθηκε από τους οικείους του. Ο ίδιος εντοπίστηκε στο γκαράζ 2 του φλεγόμενου Euroferry Olympia.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, τον άτυχο άνδρα αναγνώρισε ο γιος του από ένα μενταγιόν και ένα τατουάζ που έφερε στο σώμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.