HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση στην Ένωση Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος

Σύμφωνα με το καταστατικό της Ένωσης και την απόφαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την συνεδρίασή του στις 15-11-2021, είχαν κλη...



Σύμφωνα με το καταστατικό της Ένωσης και την απόφαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την συνεδρίασή του στις 15-11-2021, είχαν κληθεί όλα τα μέλη της Ένωσης, σε Τακτική Γενική Απολογιστική-Εκλογική Συνέλευση, τη Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022.
Λόγω μη απαρτίας, δεν πραγματοποιήθηκε η πρώτη αυτή Γενική συνέλευση που είχε προγραμματιστεί.
Καλούμε επομένως όλα τα μέλη μας, βάσει του καταστατικού μας, να παρευρεθούν στην δεύτερη και τελευταία Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί με οποιονδήποτε αριθμό ατόμων, στις 27 Φεβρουαρίου 2022 ημέρα Κυριακή και ώρα 06.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων – Πέτρινο κτήριο στην πλατεία Πετμεζαίων με θέματα:
Από 06:00 μ.μ. έως 08:00 μ.μ.
Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης,
Απολογισμός πεπραγμένων, Διοικητικός – Οικονομικός, (Από 01-01-2020 έως 31-12-2021 και έως 19-02-2022)
Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Συζήτηση επί των πεπραγμένων και απαλλαγή,
Συζήτηση επί άλλων θεμάτων συμπεριλαμβανομένου και του καταστατικού που δεν συζητήθηκαν στη γενική συνέλευση του 2020 λόγω Covid-19
Από 08:μ.μ. έως 10:00 μ.μ.
Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής,
Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η --- Υ Π Ε Ν Θ Υ Μ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
Επειδή επιθυμία όλων μας είναι να συμμετέχουν και όλα τα παλαιά μέλη της Ένωσής μας και λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης αποφασίστηκε, να παραμείνει η ετήσια συνδρομή στο ποσό των 5,00 ευρώ ανά άτομο με όποιες συνδρομές οφείλει. Για όλα τα άλλα ισχύουν τα σχετικά άρθρα του καταστατικού.
Η παρουσία όλων θεωρείται ιερό καθήκον, στη μνήμη των εκτελεσθέντων Καλαβρυτινών συμπατριωτών μας.

Σ Ο Β Α Ρ Η Ε Π Ι Σ Η Μ Α Ν Σ Η
Κάθε μέλος παρακαλούμε να έχει μαζί του την προσωπική του μάσκα προστασίας. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα των υγειονομικών κανονισμών για τον Covid-19 (αποστάσεις κ.λπ) που προβλέπονται για εκείνη την περίοδο.
Για να μπορέσουμε να ενημερώνουμε άμεσα όλα τα μέλη μας, παρακαλούμε να μας στείλετε το e-mail σας (ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο) και όσοι δεν έχουν να μας στείλουν το e-mail των τέκνων τους ώστε να τους ενημερώνουμε άμεσα.

Ο Πρόεδρος
Χαρίλαος Ηλία Ερμείδης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.