HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Car wallet: Αδεια, δίπλωμα οδήγησης και point system στο κινητό

Στο wallet του κινητού τηλεφώνου έρχεται μέσα στην άνοιξη το δίπλωμα οδήγησης, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμες οι «δίδυμες» υπηρεσίες «MyAu...



Στο wallet του κινητού τηλεφώνου έρχεται μέσα στην άνοιξη το δίπλωμα οδήγησης, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμες οι «δίδυμες» υπηρεσίες «MyAuto» και «Αudit-Car», με χρήσιμες πληροφορίες για τους οδηγούς και τα όργανα ελέγχου. «Η αλληλεπίδραση του πολίτη με το κράτος θα πρέπει να έχει περάσει εδώ», είχε πει εξαρχής στην τελετή παράδοσης-παραλαβής ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, δείχνοντας το κινητό του και θέλοντας να περιγράψει τον μεγάλο στόχο και τα διαδοχικά βήματα που ακολουθήθηκαν προς αυτή την κατεύθυνση.
Η ένταξη στην προθήκη του κινητού όλων των διπλωμάτων οδήγησης θεωρείται ένα ακόμη σημαντικό βήμα και για την ταυτοποίηση μέσω του τηλεφώνου που «κουβαλά» ο κάθε πολίτης. Θα προηγηθεί η ψηφιοποίηση της υπηρεσίας στο gov.gr και αμέσως μετά το δίπλωμα θα ενταχθεί στο wallet του κινητού. Παράλληλα, σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει η ψηφιοποίηση και άλλων διαδικασιών, όπως η μεταβίβαση άδειας κυκλοφορίας, το point system για παραβάσεις του ΚΟΚ, καθώς και πλατφόρμα για τις σχετικές καταγγελίες, οι οποίες θα δίνουν τη δυνατότητα στον καταγγέλλοντα να παρακολουθεί την πορεία της καταγγελίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.