HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή - Τα θέματα

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων η οποία θα γίνει με φυσική παρουσία και με τηλεδιάσκεψη, τηρουμένων των υγειονομικών ...



Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων η οποία θα γίνει με φυσική παρουσία και με τηλεδιάσκεψη, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων στο Δημοτικό Κατάστημα την 25η  Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Παρασκευή ώρα 11:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).
1) Περί υποχρεωτικής αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου οικον. έτους 2022.
2) Περί έγκρισης απολογισμού και εισήγησης οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2020 (Ισολογισμός – Αποτελέσματα χρήσης) του Δήμου.
3) Περί αποδοχής πίστωσης ποσού 304.000,00 € από ΚΑΠ του ΥΠ.ΕΣ., για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών ή/και την υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων, μικρών νησιωτικών και ορεινών δήμων.
4) Περί ανανέωσης της Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου Καλαβρύτων με τον Ο.Α.Ε.Δ. από 01-01-2022 έως 31-12-2022.
5) Περί έγκρισης της υπ’ αριθμ. 1/2022 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του ΝΠΔΔ του Δήμου του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ με θέμα «Περί υποχρεωτικής αναμόρφωσης - τροποποίησης του προϋπολογισμού του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (Κ.Π.Ν.Α.) οικον. έτους 2022».
6) Περί διαγραφής χρεών.
7) Περί διαγραφής χρεών, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 255/2016 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καλαβρύτων.
8) Περί αποδοχής τροποποίησης ένταξης του έργου «Ανάπλαση ιστορικού τουριστικού και εμπορικού κέντρου Καλαβρύτων» προϋπολογισμού 1.362.318,03 € (λόγω διάλυσης αρχικής σύμβασης και επικαιροποίησης μελέτης).
9) Περί έγκρισης μελέτης και υποβολής πρότασης του Δήμου Καλαβρύτων «Καταφύγιο αδέσποτων ζώων και προμήθεια οχήματος περισυλλογής αδέσποτων ζώων για τον Δήμο Καλαβρύτων» προϋπολογισμού 320.000,00 €, στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ Πρόσκληση ΧΙΙ με τίτλο: Κατασκευή επισκευή συντήρηση και εξοπλισμός εγκαταστάσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα «Άργος».
10) Περί έγκρισης μελέτης και υποβολής πρότασης του Δήμου Καλαβρύτων «Προμήθεια αστικού εξοπλισμού Δήμου Καλαβρύτων» προϋπολογισμού 211.407,60 €, στο Πράσινο Ταμείο στον άξονα προτεραιότητας «Αστική Αναζωογόνηση» του χρηματοδοτικού προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.