HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - Απογραφή Πληθυσμού - Τελευταία ευκαιρία για όσους δεν έχουν απογραφεί

Από την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 έως τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022, όσοι δεν μπόρεσαν, για οποιονδήποτε λόγο, να αυτοαπογραφούν ηλεκτρονικ...



Από την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 έως τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022, όσοι δεν μπόρεσαν, για οποιονδήποτε λόγο, να αυτοαπογραφούν ηλεκτρονικά ή να απογραφούν από τον Απογραφέα της περιοχής τους με τη διαδικασία της προσωπικής συνέντευξης, θα έχουν τη δυνατότητα να απογραφούν είτε ηλεκτρονικά είτε διά ζώσης.
Τρόποι διενέργειας:
Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει την τρίτη και τελευταία φάση της συλλογής των δεδομένων της «Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών 2021».
Πιο συγκεκριμένα, κατά τη χρονική περίοδο από την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 έως τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022, όσοι δεν μπόρεσαν, για οποιονδήποτε λόγο, να αυτοαπογραφούν ηλεκτρονικά ή να απογραφούν από τον Απογραφέα της περιοχής τους με τη διαδικασία της προσωπικής συνέντευξης, θα έχουν τη δυνατότητα να απογραφούν είτε ηλεκτρονικά είτε διά ζώσης.
Υπογραμμίζεται ότι η πλειονότητα των πολιτών και κατοίκων της Χώρας έχουν ήδη απογραφεί επιλέγοντας κατά βάση να αυτοαπογραφούν ηλεκτρονικά και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία ελέγχου και επεξεργασίας των συλλεχθέντων στοιχείων.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
Απογραφή διά ζώσης ή τηλεφωνικά:
Για την Δημοτική Ενότητα Καλαβρύτων στο ΚΕΠ του Δήμου Καλαβρύτων κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 269202340.
Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 6947786871 και 6973076558.
Για τις Δημοτικές Ενότητες Αροανίας, Κλειτορίας και Παΐων στο Δημοτικό Κατάστημα Κλειτορίας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2692360512.
Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 6982944092 και 6983604075.
Ηλεκτρονική Αυτοαπογραφή:
Ο πολίτης εισέρχεται στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ www.statistics.gr και καταχωρεί στην ειδική εφαρμογή τον ταχυδρομικό κώδικα και τη διεύθυνση της κατοικίας του.
Ο ενδιαφερόμενος πολίτης λαμβάνει από την εφαρμογή νέο «Μοναδικό Κωδικό Απογραφής» που αντιστοιχεί στην κατοικία του. Με τον τελευταίο και τον κωδικό του στο taxisnet μπορεί μέσω της ψηφιακής πύλης του δημοσίου τομέα www.gov.gr να απογράψει την κατοικία και όλα τα μέλη του νοικοκυριού του. Με την οριστική υποβολή του ερωτηματολογίου, ο πολίτης λαμβάνει Βεβαιωτικά Απογραφής.


ΑΧΑΪΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.