HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΝΑΒΟΥ - ΦΕΥΓΕΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (ΦΩΤΟ)

Αλλαγή στην Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων με τον έως σήμερα Διοικητή Αναστάσιο Καναβό να παραδίδει της θέση του στον Κωνστ...



Αλλαγή στην Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων με τον έως σήμερα Διοικητή Αναστάσιο Καναβό να παραδίδει της θέση του στον Κωνσταντίνο Μπαλντά μέχρι σήμερα Υποδιοικητή της Π.Υ. ΒΙΠΕ Πατρών
Ο Αναστάσιος Καναβός που αναλαμβάνει πλέον Επιτελική θέση στην Πάτρα, ανέλαβε την διοίκηση της Π.Υ.Καλαβρύτων, ένα χρόνο πριν (8/2/2021) και άφησε την σφραγίδα του, τόσο για τις διοικητικές ικανότητές του, την επιχειρησιακή του αρτιότητα και αποτελεσματικότητα αλλά και την κοινωνική του υπόσταση και προσφορά που τον έβαλαν αμέσως στις καρδιές όλων των Καλαβρυτινών. Η συνεργασία του με όλους τους φορείς, Δήμο, Αστυνομία, Πολιτική προστασία, Δασαρχείο κλπ, υπήρξε υποδειγματική και αξιοσημείωτη.  
Η τοπική κοινωνία αποχαιρετά έναν ικανότατο αξιωματικό που προσέφερε πολλά και τον συγκαταλέγει στους φίλους των Καλαβρύτων και υποδέχεται τον νέο διοικητή με την ίδια ζέση όπως κάνει για όλα τα στελέχη των υπηρεσιών που υπηρετούν και προσφέρουν στον τόπο μας.



















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.