Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΟΡΕΙΒΑΤΕΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΓΕΙΑ ΜΕΣΑ - ΦΩΤΟ

Συνεχίζονται οι έρευνες αλλά και η αγωνία για τον εντοπισμό των τριών αγνοουμένων στον Χελμό. Πριν από λίγα λεπτά στην περιοχή των ερευνών ε...



Συνεχίζονται οι έρευνες αλλά και η αγωνία για τον εντοπισμό των τριών αγνοουμένων στον Χελμό. Πριν από λίγα λεπτά στην περιοχή των ερευνών εντοπίστηκε κάτι που έμοιαζε με κράνος αναρρίχησης και οι ομάδες διάσωσης έχουν εστιάσει σ αυτό το σημείο που είναι δύσβατο και κοντά στα ύδατα της Στυγός. Σύμφωνα με πληροφορίες και ρεπορταζ του kalavrytanews.com, οι τρεις άντρες, ηλικίας από 50 έως 55 ετών κάτοικοι Πάτρας, έμπειροι στην χειμερινή αναρρίχηση και χιονοδρομία ανέβηκαν στο Χελμό το πρωί του Σαββάτου και από την Στύγα που εθεάθησαν τελευταία φορά θα πήγαιναν προς την περιοχή της "μαυρολίμνης".
Το Χιονοδρομικό Κέντρο αναζήτησε τους τρεις άντρες αφού είχαν αφήσει το αυτοκίνητό τους στο πάρκινγκ του Κέντρου, αλλά τα συνεχή τηλεφωνήματα προς το κινητό που είχαν δώσει, χτυπούσε χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση. 
Αμέσως με οχήματα του Χιονοδρομικού, το προσωπικό του Κέντρου άρχισαν την αναζήτησή τους και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Π.Υ.Καλαβρύτων, Περιπολικό του Α.Τ.Καλαβρύτων και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων και τις πρωινές ωρες έφτασε κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ από Πάτρα. 
Ο καιρός για Χελμό είναι καλός χωρίς καιρικά φαινόμενα και χαμηλό άνεμο αλλά με χαμηλές θερμοκρασίες.
Με το πρώτο φως της ημέρας οι δυνάμεις που επιχειρούν ενισχύθηκαν επικεντρώνοντας στην περιοχή από "μαυρολίμνη" έως Ύδατα της Στυγός. Αυτήν την ώρα (12:00) επιχειρεί ελικόπτερο έρευνα και διάσωσης ενω συνεχίζουν τις έρευνες τα συνεργεία διάσωσης και οι χιονοδρόμοι του χιονοδρομικού κέντρου






 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.