HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων: Ευχαριστίες και εύσημα σε όλους όσους εργάστηκαν για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

Το Δημοτικό Συμβούλιο στη 2η Τακτική Συνεδρίασή του στις 28-1-2022 αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει τις ευχαριστίες του και να απονέμει τα εύσ...



Το Δημοτικό Συμβούλιο στη 2η Τακτική Συνεδρίασή του στις 28-1-2022 αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει τις ευχαριστίες του και να απονέμει τα εύσημα σε όλους όσους εργάστηκαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα της κακοκαιρίας, προκειμένου να καταστεί η πόλη μας προσβάσιμος σε κάθε επισκέπτη αλλά και σε κάθε κάτοικο του Δήμου.
Στην ανακοίνωσή του το Δημοτικό Συμβούλιο αναφέρει:
"Συγκρινόμενοι με αντίστοιχους Δήμους της Ελλάδας, με πολλαπλάσια χρηματοδότηση από το κράτος, είμαστε πολύ μπροστά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα διεκδικήσουμε τους θεσμοθετημένους πόρους που το κράτος οφείλει στο Δήμο μας.
Ειδικότερα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο εργοτάξιο Καλαβρύτων (τεχνικό και εργατικό προσωπικό), στην Αστυνομία, στο Πυροσβεστικό Σώμα, στο Χιονοδρομικό Κέντρο (διοίκηση και εργαζόμενοι), στην Πολιτική Προστασία του Δήμου και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας".


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.