Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας η νέα ηγεσία της Πυροσβεστικής

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, επισκέφθηκαν σήμερα Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 ο Υποστράτηγος Νίκος Ρουμελιώτης, Συ...



Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, επισκέφθηκαν σήμερα Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 ο Υποστράτηγος Νίκος Ρουμελιώτης, Συντονιστής Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, ο Αρχιπύραρχος Χριστόφορος Μπόκας, Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδας και ο Πύραρχος Βασίλης Σολδάτος, Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αχαΐας, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων τους καθηκόντων.

Κατά την επίσκεψη συζητήθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν στην αντιμετώπιση φαινομένων εκτάκτου ανάγκης, όπως επίσης στη λήψης μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών, ενώ επισημάνθηκε το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες.

Ο κ. Φαρμάκης με αφορμή τη συμβολή της Περιφέρειας στην ενίσχυση των υπηρεσιών της Πυροσβεστικής, επαναβεβαίωσε ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων της η ΠΔΕ είναι πρόθυμη να συμβάλει με κάθε τρόπο στην ενίσχυση του σώματος. Ακόμα, συνεχάρη τη νέα ηγεσία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας και ευχήθηκε στους εκπροσώπους της καλή και αποδοτική εκτέλεση των νέων τους καθηκόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.