HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο - Τα θέματα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, στο δημοτικό πέτρινο κτίριο στην κεντρική πλατεία (πλατεία Πετιμεζαίων) των Καλαβρύτων, την 25...



Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, στο δημοτικό πέτρινο κτίριο στην κεντρική πλατεία (πλατεία Πετιμεζαίων) των Καλαβρύτων, την 25η Φεβρουαρίου 2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 16.30, η οποία θα γίνει με φυσική παρουσία αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους και νοσήσαντες το τελευταίο τρίμηνο, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων και δια τηλεδιάσκεψης για τους ανεμβολίαστους, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Περί της εορτής του Αγίου Αλεξίου, Πολιούχου της πόλεως των Καλαβρύτων, στις 17 Μαρτίου 2022.
2. Περί των εορταστικών εκδηλώσεων έτους 2022 για: α)τα προεπαναστατικά γεγονότα στην Κοινότητα Λιβαρτζίου, β)τα προεπαναστατικά γεγονότα της Φροξυλιάς & Χελωνοσπηλιάς στις Κοινότητες Τουρλάδας και Λυκούριας, γ)την επέτειο απελευθέρωσης των Καλαβρύτων την 21η Μαρτίου και δ)την Εθνική Παλιγγενεσία την 25η Μαρτίου, στην Αγία Λαύρα.
3. Περί υποχρεωτικής αναμόρφωσης - τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου, οικονομικού έτους 2022.
4. Περί ορισμού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου Καλαβρύτων, χρήσης 2021.
5. Περί έγκρισης του σχεδίου δανειστικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Καλαβρύτων και Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων για την χορήγηση τοκοχρεολυτικού δανείου για την εκτέλεση του έργου: «Αποχέτευση και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Τ.Κ. Δάφνης» , ενταγμένου στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».
6. Περί σύναψης σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας του Δήμου Καλαβρύτων με το Δήμο Αιγίου για την υποστήριξη της άσκησης της αρμοδιότητας Υπηρεσίας Δόμησης Δήμου Καλαβρύτων.
7. Περί του υπ’ αριθ. πρωτ. 14/10-1-2022 εγγράφου του Προέδρου του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Ν. Αχαΐας- εισήγηση προς τα Δημοτικά Συμβούλια για λήψη απόφασης σχετικά με το τέλος ταφής των αστικών αποβλήτων σε εφαρμογή του άρθρου 38 του ν. 4819/2022 από 1-1-2022.
8. Περί έγκρισης χρήσης υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και καθορισμού του ανώτατου επιτρεπτού χρηματικού ορίου μηνιαίων κλήσεων κινητής τηλεφωνίας οργάνων Δήμου Καλαβρύτων.
9. Περί έγκρισης έκδοσης πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής κατά Ιωάννη Ζήκου του Θεοδώρου, αναφορικά με το κλείσιμο δημοτικού-κοινοτικού δρόμου (τοποθέτηση δύο σιδερόπορτων), στο βόρειο τμήμα του οικισμού Σκοτάνης, της Κοινότητας Σκοτάνης, Δ.Ε. Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων.
10. Περί του από 7-11-2021 αιτήματος του Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Φιλίων για παραχώρηση χρήσης του κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου Φιλίων και περί του από 3-12-2021 υπομνήματος του Σωματείου Αδελφότης Φιλιωτών Καλαβρύτων «Ο Άγιος Βλάσιος», για μη συναίνεση του περιορισμού των δικαιωμάτων χρήσεως επί των ήδη παραχωρηθέντων χώρων του δημοτικού σχολείου Φιλίων στο σωματείο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.