HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

5ο Παγκαλαβρυτινό τουρνουά ποδοσφαίρου

Έπειτα από δύο δύσκολα χρόνια λόγω πανδημίας, το παγκαλαβρυτινό τουρνουά ποδοσφαίρου είναι ξανά εδώ! Το τουρνουά που όλοι αγάπησαν επιστρέ...



Έπειτα από δύο δύσκολα χρόνια λόγω πανδημίας, το παγκαλαβρυτινό τουρνουά ποδοσφαίρου είναι ξανά εδώ! Το τουρνουά που όλοι αγάπησαν επιστρέφει και ελπίζουμε οι συμμετοχές να ξεπεράσουν τις προηγούμενες χρονιές.
Έτσι λοιπόν όσοι σύλλογοι - χωριά επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο πέμπτο Παγκαλαβρυτινό τουρνουά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιτροπή της διοργανώτριας αρχής, Παγκαλαβρυτινης Ένωσης στα τηλέφωνα Πραπας Γιώργος 6906508812 και Μπαλαφουτας Σπήλιος 6980234274 ως τις 20 Φεβρουαρίου 2022.
Φίλοι πατριώτες σε όλα τα χωριά της περιφέρειάς μας, είτε πρόκειται για χωριά με λίγους κατοίκους ή για μεγαλύτερα, όλοι έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια ομάδα ποδοσφαίρου που να εκπροσωπεί το χωριό σας.
Όπως αναφέρουμε κάθε χρόνο και πρέπει να αποτελεί ευαγγέλιο για τους εκπροσώπους όλων των χωριών, ο σκοπός της εν λόγω διοργάνωσης είναι ένας και μόνος ένας: Η σύσφιξη των φιλικών δεσμών μεταξύ των χωριών αλλά και το ευ αγωνίζεσθαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.