HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Μίνα Γκάγκα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Με συνθήματα, πανό και συγκέντρωση στην πύλη του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας της Πάτρας, υποδέχθηκαν την αναπληρώτρια υπουργό υγείας Μίνα Γκά...



Με συνθήματα, πανό και συγκέντρωση στην πύλη του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας της Πάτρας, υποδέχθηκαν την αναπληρώτρια υπουργό υγείας Μίνα Γκάγκα εργαζόμενοι, που βρίσκονται σε αναστολή και συνδικαλιστές, αντιδρώντας στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τον κορονοϊό.
Η κ. Γκάγκα βρίσκεται από χθες στην Πάτρα, όπου επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών συνοδευόμενη από τον Διοικητή της 6ης ΥΠε Γιάννη Καρβέλη και συναντήθηκε με τη διοίκηση, εκπροσώπων των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού.
Η υφυπουργός Υγείας εξέφρασε την εκτίμησή της για παράταση των μέτρων, ενώ ανακοίνωσε την παράταση στις συμβάσεις των επικουρικών γιατρών μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.
Η κ. Γκάγκα για μια ακόμη φορά απηύθυνε έκκληση για αύξηση των εμβολιασμών, εστιάζοντας στους υγειονομικούς, τους οποίους κάλεσε να δώσουν το σωστό παράδειγμα.
Ρεπορτάζ: Μιχάλης Βασιλάκης/Ειρήνη Μαραγκού από: ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.