HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στους επτά μήνες η ισχύς του πιστοποιητικού εμβολιασμού για όσους δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση

Από την 1η Φεβρουαρίου το πιστοποιητικό εμβολιασμού, σύμφωνα με νέα ΚΥΑ θα ισχύει έως και επτά μήνες για όσους έχουν κάνει μόνο τις δύο δόσε...



Από την 1η Φεβρουαρίου το πιστοποιητικό εμβολιασμού, σύμφωνα με νέα ΚΥΑ θα ισχύει έως και επτά μήνες για όσους έχουν κάνει μόνο τις δύο δόσεις του εμβολίου για τον κορονοϊό.
«Από την 1/2/2022 και χωρίς τον ηλικιακό περιορισμό (…) όσοι ενήλικοι έχουν εμβολιαστεί και έχει παρέλθει χρονικό διάστημα τουλάχιστον 7 μηνών από τη χορήγηση της δεύτερης δόσης ή στην περίπτωση μονοδοσικών εμβολίων από την χορήγηση της μοναδικής δόσης, θεωρούνται πλήρως εμβολιασμένοι εφόσον έχουν λάβει και την αναμνηστική δόση», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, είχε προαναγγείλει την συγκεκριμένη εξέλιξη, σημειώνοντας ότι το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό θα ισχύει κανονικά για ταξίδια στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.