HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ηλιόλουστος ο καιρός στα Καλάβρυτα - Υποχώρησε ο χιονιάς - Το λευκό τοπίο έμεινε

Πέρασε και αυτή η κακοκαιρία που από τα ξημερώματα του Σαββάτου έως τα ξημερώματα της Κυριακής "έντυσε" στα λευκά το μεγαλύτερο μέ...




Πέρασε και αυτή η κακοκαιρία που από τα ξημερώματα του Σαββάτου έως τα ξημερώματα της Κυριακής "έντυσε" στα λευκά το μεγαλύτερο μέρος των Καλαβρύτων και σήμερα Κυριακή 30/1/22, στα Καλάβρυτα προβλέπεται αίθριος καιρός . Από το βράδυ της Παρασκευής είχαμε χιονοπτώσεις περισσότερες από την κακοκαιρία "Ελπίδα". Προβλήματα παρουσιάστηκαν τις πρωινές ωρες του Σαββάτου στον άξονα Καλαβρύτων έως Βλασία, Πριολίθου έως Αροανία, Καλάβρυτα έως Καστριά, στην Λυκούρια και Πούντας - Καλαβρύτων από το τούνελ και κάτω.
Τα συνεργεία Δήμου και Περιφέρειας εργάσθηκαν σκληρά όλες τις ώρες με τα όποια προβλήματα να ξεπερνούνται γρήγορα. Χθες αργά το βράδυ έως και τα ξημερώματα της Κυριακής συνεργεία είχαν εστιάσει στον αυχένα Πριολίθου...

Ο καιρός σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στα δυτικά και τα βόρεια ο καιρός θα είναι αίθριος, από το μεσημέρι όμως στα ανατολικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.
Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, τα ορεινά της Κρήτης καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής Στερεάς και της ανατολικής Πελοποννήσου. Τα φαινόμενα, που θα είναι ισχυρά τις πρώτες πρωινές ώρες στη νότια Πελοπόννησο και μέχρι το μεσημέρι στο νότιο Αιγαίο, βαθμιαία θα περιοριστούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο νοτιοδυτικό Αιγαίο και την ανατολική Πελοπόννησο τοπικά 8 με 9 μποφόρ, από τις μεσημβρινές ώρες όμως βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Στα νοτιοανατολικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.


Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.