HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΡΑΧΟ ΠΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΩΤΟ - ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

Μια μεγάλη πέτρα, η... μικρός βράχος, σταμάτησε πριν από λίγο τον Οδοντωτό σε σημείο ανάμεσα από Ζαχλωρού και Καλάβρυτα στο 10 χιλιόμετρο κο...



Μια μεγάλη πέτρα, η... μικρός βράχος, σταμάτησε πριν από λίγο τον Οδοντωτό σε σημείο ανάμεσα από Ζαχλωρού και Καλάβρυτα στο 10 χιλιόμετρο κοντά στην πρωτη διασταυρωση της Ζαχλωρους σε βατό σημείο, με αποτέλεσμα να διακοπή η κυκλοφορία του, μέχρι την απομάκρυνσή της.

Οι επιβάτες του συρμού (12:00 από Καλάβρυτα) με απόλυτη ασφάλεια μεταφέρθηκαν σε Ζαχλωρού και Καλάβρυτα. Συνεργείο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ βρέθηκε άμεσα στο σημείο για την αφαίρεση του βράχου και την συνέχιση των δρομολογίων.

Ο βράχος σφηνώθηκε ανάμεσα στο συρμό στο σημείο της οδόντωσης και τον ακινητοποίησε χωρίς να δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα κυρίως για την ασφάλεια των επιβατών, οι οποίοι, άλλοι με συρμό που έφτασε από το Διακοπτό και άλλοι με τα ΙΧ τους συνέχισαν το ταξίδι του  






 
{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.