HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέα γραφεία για την Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας

Στην τελική ευθεία εισέρχεται από σήμερα η ολοκλήρωση της διαρρύθμισης των νέων γραφείων της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχα...



Στην τελική ευθεία εισέρχεται από σήμερα η ολοκλήρωση της διαρρύθμισης των νέων γραφείων της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας τα οποία βρίσκονται στη διασταύρωση των οδών Κορίνθου – Ερμού (είσοδος από Κορίνθου 273Γ, στον 4ο όροφο).

Χτες (σ.σ. Κυριακή) ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των εξωτερικών κατασκευών ενώ στο εσωτερικό των γραφείων έχει γίνει η διαρρύθμιση των χώρων , ολοκληρώθηκε η αίθουσα εκδηλώσεων , η αίθουσα υποδοχής , τοποθετήθηκαν οι τοιχογραφίες , τα έπιπλα και οι καρέκλες και μέχρι την προσεχή Πέμπτη ο πολυχώρος ο οποίος θα φιλοξενεί και πρωτότυπες εκδηλώσεις θα είναι έτοιμος. Πρόκειται για σύγχρονα – λειτουργικά γραφεία που θα εκπλήξουν όλους τα οποία θα σημάνουν και τυπικά την επανεκκίνηση της φιλελεύθερης παράταξης στην Αχαΐα.

Τα νέα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας θα ανοίξουν την προσεχή Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022(11:30πμ) με την πανηγυρική συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής η οποία θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο(πιστοποιητικό εμβολιασμού/νόσησης και rapid test 24ωρών).

Προχθές Σάββατο ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης παραβρέθηκε στις εργασίες της Πολιτικής Ημερίδας που διοργάνωσε η Νέα Δημοκρατία στα κεντρικά της γραφεία στο Μοσχάτο. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής κ. Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Στυλιανός Κονταδάκης. Εισηγήσεις έγιναν από τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκο Ρωμανό , τον Εκπρόσωπο Τύπου κ. Τάσο Γαϊτάνη και την Εκπρόσωπο Τύπου για τα Περιφερειακά Μέσα κα. Έλενα Σώκου ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας κ. Βασίλης Φεύγας.

Στο περιθώριο των εργασιών της Πολιτικής Ακαδημίας ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης είχε συνάντηση εργασίας με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Παύλο Μαρινάκη και τον Γραμματέα Οργανωτικού Στυλιανό Κονταδάκη. Τα δύο κορυφαία στελέχη συζήτησαν μαζί του θέματα κοινού ενδιαφέροντος ενώ απάντησαν θετικά στην πρόσκληση που τους είχε απευθύνει ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. και στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα επισκεφθούν την Πάτρα προκειμένου να παρευρεθούν σε συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. και παράλληλα να έχουν σειρά επαφών και συναντήσεων.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.