HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Δείτε την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Δείτε την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Περί ορισμού επιτροπών του Δήμου, σύμ...



Δείτε την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Περί ορισμού επιτροπών του Δήμου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 221 του Ν.4412/2016 (ΦΕΚ 147/Α/8- 8-2016).
2. Περί σύστασης επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων για το έτος 2022 του Δήμου Καλαβρύτων (Άρθρο 7 παρ. 8 του Ν. 2307/1995).
3. Περί συγκρότησης τριμελούς επιτροπής διεξαγωγής δημοπρασιών μίσθωσης, εκμίσθωσης ή εκποίησης ακινήτων του Δήμου για το έτος 2022 (΄Αρθρο 1 του Π.Δ. 270/81).
4. Περί συγκρότησης τριμελούς επιτροπής για την κατάρτιση των Μητρώων Αρρένων έτους 2021 (γεννηθέντων αρρένων το έτος 2021) του Δήμου Καλαβρύτων.
5. Περί έγκρισης της εισηγητικής έκθεσης Δ΄ Τριμήνου υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2021.
6. Περί ορισμού Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τον τακτικό οικονομικό έλεγχο της διαχειριστικής περιόδου 2022, της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ (ΔΗ.Κ.Ε.Κ. – ΣΠΗΛΑΙΑ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ)».
7. Περί ένταξης του λογαριασμού ταμειακής διαχείρισης του Δήμου Καλαβρύτων στην ειδική διαδικτυακή εφαρμογή ΔΙΑΣ Portal της Τράπεζας της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.