HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Για σκι στα Καλάβρυτα ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ (ΦΩΤΟ)

Τα Καλάβρυτα επισκέφθηκε σήμερα ο κ. Τζέφρι Πάιατ, πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα. Ο κ. Πάιατ που σε λίγες μέρες θα παραδώσει τη...



Τα Καλάβρυτα επισκέφθηκε σήμερα ο κ. Τζέφρι Πάιατ, πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα. Ο κ. Πάιατ που σε λίγες μέρες θα παραδώσει την θέση του στον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία και νομικό Τζορτζ Τσούνη, βρέθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, για άλλη μια φορά, για να απολαύσει χιόνι και χιονοδρομία
Το θωρακισμένο όχημα τύπου suv έχει σταματήσει λίγα μέτρα από την είσοδο του χιονοδρομικού κέντρου στα Καλάβρυτα, συνοδεία από ένα περιπολικό του Α.Τ.Καλαβρύτων και ομάδα της ΟΠΚΕ από την Πάτρα. Το χιόνι που έχει πέσει τις προηγούμενες ημέρες αλλά και το νέο των τελευταίων ημέρων σε συνδυασμό με τον ηλιόλουστο καιρό έκανε και τον Αμερικανό πρέσβη να βρεθεί στο θρυλικό βουνό.
Ο κ. Τζέφρι Πάιατ, που θεωρείται από τους πλέον δεινούς σκιέρ, όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο πάντα επισκέπτεται το χιονοδρομικό κέντρο στα Καλάβρυτα για να απολαύσει το αγαπημένο του σπορ.
Όπως μας έχει εκμυστηρευτεί ο Χελμός του θυμίζει και το βουνό που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του στην Αμερική και δεν έχει κρύψει την αδυναμία που έχει για τον τόπο μας. 
Ο κ. Πάιατ πάντα προσιτός και ευγενικός, δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί στο φακό του kalavrytanews.com, μόνος αλλά και με τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν και με τον Ηλία Κανελλόπουλο από το Χιονοδρομικό Κέντρο. 





 
{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.