HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφά...



Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φορώντας κουκούλα, μετέβη σε περίπτερο και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε από τον υπάλληλο (1.640) ευρώ.
Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σύλληψη τριών ανήλικων για κλοπή και σωματική βλάβη
και τριών ημεδαπών για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, τρεις ανήλικοι, ηλικίας 17, 16 και 14 ετών, διότι την 22-01-2022 το απόγευμα, στο Αίγιο, ενεργώντας από κοινού, προσέγγισαν δυο ανήλικους και ο 17χρονος αφαίρεσε από την τσέπη του ενός (13 ετών) δέκα ευρώ, ενώ στη συνέχεια οι δράστες προκάλεσαν σωματική βλάβη στους δυο ανήλικους παθόντες, χτυπώντας τους με γροθιές στο πρόσωπο.
Παράλληλα σε βάρος των γονέων των ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας τους.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αχαΐας, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το μεσημέρι, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Αθηνών.
Ειδικότερα, ημεδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 23χρονη ημεδαπή γυναίκα, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών στα δύο αυτοκίνητα και την ακινητοποίηση τους.
Στη συνέχεια, δημόσιας χρήσεως φορτηγό αυτοκίνητο με ρυμουλκούμενο, οδηγούμενο από ημεδαπό άνδρα, παρέσυρε την 23χρονη, η οποία βρισκόταν εκτός του οχήματος της, πεζή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αχαΐας, διενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.