HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θ.ΝΑΣΙΩΤΗΣ: Ευχαριστήριο για την επανεκλογή ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων

Με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής, και της επιτροπή...



Με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής, και της επιτροπής ποιότητας του Δήμου μας, που έγινε στις 9-1-2022 θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής μας, για την ομόφωνη ανάδειξη της υποψηφιότητάς μου ως νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς επίσης και τους συναδέλφους των άλλων παρατάξεων που με τίμησαν με τη ψήφο τους αλλά και εκείνους που για δικούς τους προσωπικούς λόγους ή για λόγους αρχής προτίμησαν να "ρίξουν λευκό" στη κάλπη.
Θα ήθελα από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου να διαβεβαιώσω και τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους αλλά και όλους τους συνδημότες μας ότι θα εξακολουθήσω πάντα να είμαι δίπλα τους, εργαζόμενος για το καλό του τόπου μας.
Θεόδωρος Κ. Νασιώτης
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.