HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: Επιτέθηκαν σε Αστυνομικό μετά από έλεγχο

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, σε περιοχή του Αιγίου, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, σε βά...



Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, σε περιοχή του Αιγίου, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, οι δύο άνδρες επέβαιναν σε όχημα που αναζητούνταν ως όχημα διαφυγής δραστών σε υπόθεση κλοπής σε οικία στο Αίγιο.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες να κινούνται με το όχημα και σε αστυνομικό έλεγχο που ενήργησαν, βρήκαν στο εσωτερικό του οχήματος και κατέσχεσαν ένα μεταλλικό ρόπαλο.
Οι δύο άνδρες κατά την προσαγωγή τους στο Τμήμα Ασφάλειας Αιγιαλείας, απείλησαν φραστικά αστυνομικό και αποπειράθηκαν να του προκαλέσουν σωματικές βλάβες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.